Külön termékcsaládot dobott piacra a fiataloknak a Clarins

2019. február 21.
Vadonatúj bőrápoló érkezett a tavaszias meleggel, izgalmasabbá téve a kifejezetten fiataloknak kínált bőrápolási szépségszekció kínálatát. A Clarins My Clarins arcápolási termékei a 18-29 év közötti korosztályt célozzák meg.

Az új My Clarins termékcsalád igazi újgenerációs belépő. Teljesen vegán termékcsalád, innovatív növényi alapú, ahol a varázserőt a benne lévő In & Out komplex ereje adja.

A meglepően gazdag terméksor a természet (88 százalékban) legjavával segíti az egészségesnek tűnő bőr elérését. Bejuttatják a bőrbe mindazt, ami „jó”, és eltávolítják mindazt, ami „rossz”.

A 9 nappali/éjszakai termékből álló kollekció hidratál, helyreállítja és fokozza az arcbőr természetes szépségét.

De nézzük az In & Out komplex koncepció lényegét.

IN – Organikus kókuszvíz – Táplál

Ha létezik a világon tökéletes esszenciális víz, akkor az biztosan a kókuszvíz. A friss – még zöld – kókuszdióból kinyert természetes víz csodálatosan képes megőrizni a fiatal növény adta ásványi anyagokat és nedvességet, és különösen gazdag káliumban és magnéziumban. Éppen ettől válik kiváló hidratáló összetevővé, ami visszapótolja és egyensúlyban tartja a bőr ásványi anyag készletét. Optimalizálja a bőr vitaminok, ásványok és nyomelemek ellátását, miközben segíti a sejtmembránokat ezen tápanyagok beépítésében.

OUT – Eltávolítja a szennyeződést – Havasszépe kivonat

A legmagasabb csúcsokon termő növény (1700 és 2400 méter magasságban), és még az extrém körülményeket (szél, hideg, magas UV okozta oxidatív stressz) is könnyedén átvészeli. Aztán amint egy picit melegszik az idő, újra virágba borul. Semmi nem fogható hozzá, ha a bőr védelméről van szó. Véd az oxidatív stressztől, miközben stimulálja a lizoszóma tevékenységét a még mélyebb tisztulásért.