Tovább fokozódik a C-vitamin őrület a szépségápolásban

2019. július 01. |

Egyre több márka jön ki sokoldalú és hatékony, és ami a lényeg, C-vitaminnal felturbózott szépségtermékekkel - a sorból pedig úgy tűnik, a Diadermine sem maradt ki. Mutatjuk is a márka legújabb csodaszereit, kitérve arra is, mi mindenért imádjuk a C-vitamint.

Kevés olyan hatóanyag van, amelynek bőrszépítő hatását komoly és független szakirodalom is alátámasztja, de a C-vitamin ilyen. Bőrgyógyászok, kozmetológus szakértők és beauty bloggerek szerte a világban a C-vitamin bőrápolási előnyeiről beszélnek, és nem hiába, hiszen ez az új, innovatív összetevő lenyűgöző eredményeket nyújt. A Diadermine legújabb termékcsaládja, az Expert Active Glow is a kortárs szépítő „zseni” erejére épít: mindhárom termék koncentrált C-vitamint tartalmaz, míg a Lift+ Booster tiszta hialuront tartalmazó formulája hosszan tartó hidratáltsággal tölti fel az arcbőrt. A C-vitamin hatása sokakat meggyőz, de kérdés, hogy pontosan miként, és milyen területeken alkot nagyot. Máris mutatjuk.

1.Segít megőrizni a bőr fiatalságát

A C-vitamint szervezetünk nem képes saját maga előállítani, így azt megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel és bőrápoló készítmények segítségével tudjuk biztosítani számára. Ezen kívül erőteljes antioxidáns, amely keményen küzd a bőrben a környezeti hatások nyomán keletkező szabad gyökök ellen.

2. Elősegíti a bőr kollagéntermelését

A kollagén a bőrünk feszességét adó fehérje, amely a kor előrehaladtával csökken, meggyengítve így annak felszínét. Ráadásul az egyre magasabb UV-sugárzás és a környezeti szennyeződések tovább fokozzák ezt a folyamatot. „A bőr kollagéntartalmát úgy növelhetjük, ha olyan összetevőket használunk, amelyek serkentik a bőr saját kollagéntermelését. A C-vitamin pedig pontosan erre képes, nélkülözhetetlen a kollagéntermelésben résztvevő enzimek működésében.” – mesél a C-vitamin hatásairól Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus, a Diadermine szakértője.

3. Hatékony pigmentfoltok ellen

A nap és annak káros UV-sugarai hatására sok rossz dolog tud történni a bőrrel, az egyik jól látható jele ezek közül a pigmentfoltok keletkezése. Ha egyszer megjelentek, nagyon nehéz eltüntetni őket. A C-vitamin segít elhalványítani a meglévőket, és támogatja, hogy újabbak ne kerüljenek elő. „A fáradt, fakó vagy pigmentfoltos arcbőr esetén az egyik legjobb fegyver egy tömény C-vitamin kúra, ugyanis hatékonyan halványítja a bőr elszíneződéseit, egyenletes színűvé, ragyogóvá téve a bőrt.


A bőr látható öregedésének akár 80 százalékát a nappali fénnyel történő érintkezés okozza. A káros ultraibolya és infravörös sugarak okozta sejtkárosodás nyomán jelennek meg a korai ráncok. Az új Diadermine LIFT+ Booster különlegessége abban rejlik, hogy hialuronadalékot tartalmaz, amelynek köszönhetően hatékony és gyors eredmény érhető el. Az arcbőr azonnal hidratálódik, puhává, fiatalabb megjelenésűvé és rugalmassá válik.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás