Szépségkapszulák ától-zéig

2019. szeptember 06.
Hajnövesztő csodaszerek, fiatalító koktélok és szépségkapszulák tuningolhatják fel szépségünket, melyekkel érdemes kiegészítenünk a mindennapi rutinunkat.

A szépségápolás terepe többé már nemcsak a külső gondoskodás, hanem ugyanannyira a belső táplálás is. Ahogyan az sem mindegy, mit kenünk a bőrünkre, úgy azt is nagyon meg kell válogatnunk, milyen anyagokat viszünk be a szervezetünkbe. A kiegyensúlyozott táplálkozás mellett bevethetjük a szépségvitaminok legújabb nagyágyúit, ha egészséges, szép bőrre, körömre és hajra vágyunk.

Segíthetnek a szépségvitaminok, ha

1. Hajhullással küzdünk, vagy a haj növekedését szeretnénk gyorsítani.
2. Gyengék és könnyen töredeznek a körmeink.
3. Fakó, élettelen az arcbőrünk vagy bőrproblémákkal küzdünk.
4. Szeretnénk lassítani vagy megelőzni az öregedés jeleit.

Lássuk, mi mindent is ajánlunk összefoglalónkban!

Fountain The Beauty Molecule Extra nutrikozmetikum

Minden egyes teáskanál nutrikozmetikumban 71 600 szem vörös szőlőszem ereje koncentrálódik: a szőlőben és japánkeserűfűben található rezveratrolnak és hialuronsavnak köszönhetően bombabiztos szépségboost.
29 990Ft/ 240ml

Sugarbearhair hajvitamin

A vegetáriánus vitaminmacik A-, C-, D-, E-, B6-, B12-vitamint, folsavat, biotint, pantoténsavat, jódot, cinket, kolint, inozitolt, aktív vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak a szuperegészséges hajért.
11900 Ft/ 60 db

DonnaHAIR Forte

Aminosavakat, vitaminokat, cinket, növényi és sörélesztő-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a fényes és erős hajért.
9790 Ft /90 db

Magic Hair hajkapszula

A búzacsíra- és aranyköles-kivonatot, illetve a kovaföldet is tartalmazó kapszula a szervezet egészséges működését támogatja, így járul hozzá a haj, a bőr és a köröm szépségéhez.
7090 Ft/ 40 db

Wisetree Naturals bőrfeszesítő étrendkiegészítő

Gránátalma-, szőlőmag- és zöldtea-kivonattal, alfa liponsavval, C-vitaminnal és hialuronsavval táplálja és feszesíti a bőrt.
5093Ft/ 60 db

Merz Spezial drazsé

Vitaminok, mikroelemek és szójafehérje egyedülálló kombinációja, mely az egészséges haj, bőr és köröm növekedéséhez szükséges tápanyagokat és az általános komfortérzetet biztosítja.
3600 Ft/60 db

Helia-D Regenero szépségvitamin

A vitamin-komplexben található B2-vitamin és az A-vitamin hozzájárul az egészséges bőr fenntartásához, míg a biotin és a mezei zsurló az egészséges hajnövekedésért, a nagycsalán pedig a bőrhibák kezeléséért felelős.
1450Ft/ 28 db

Collagen Coctail szépségital folyékony kollagénnel

Komplex szépségápolási étrendkiegészítő 10 000 mg hidrolizált kollagénnel, melyhez a hialuronsav, elasztin, C- és A-vitamin, biotin és cink jótékony hatása is társul.
12900Ft / 500 ml

Forrás: Marie Claire, Bobák Szilvia

Fotó: Profimédia – Red Dot