A legütősebb hajfénykezelés már Magyarországra is megérkezett

2019. november 07. |

Már Magyarországon is elérhető az egyik, a nemzetközi beauty berkekben legtöbbet „hype-olt” professzionális hajkezelés. A Kérastase K Water extra rövid idő alatt ígér extra ragyogó, vörös szőnyeg kompatibilis tincseket.

Egy kifejezetten érdekes felmérés azt mutatja, hogy a nők túlnyomó része – négyötöde – nem kér professzionális szolgáltatást a hajszalonokban. Az indoklások között leggyakrabban az időhiány, a nem túl kielégítő hatás, vagy az ápoló termékek egyik mellékhatásaként jelentkező, elnehezülő tincsek állnak. Ennek ellenére úgy fest, egyre többen kérnek mégis a profi szalonszolgáltatásokból, hiszen évi 6%-kal nő azon nők száma, akik igénybe vesznek valamilyen plusz szolgáltatást.


Új vizek a fényterápiában

Az új Kérastase K Water (az ára szalonfüggő, kb. 2 233 – 3 190 Ft) bevezetésével talán ez a szám még magasabbra ugorhat majd a közeljövőben, legalábbis, ha az új kezelés hatásait nézzük. A külföldi szépségbloggerek és beauty site-ok egyaránt ódákat zengenek hatásairól, vagyis a tökéletesen ellenőrzött, sima, leginkább egy vízesésre hajazó hajzuhatagról. Az intenzív fényt adó instantkezelés esetében tényleg nem túlzás, hogy gyors, a Lamellar (víz hatására aktiválódó) technológián alapuló szérumot csak felviszik mosás után, és már öblítik is ki.
Bár a márka a kommunikációban kitér arra is, hogy „a mindig siető Z generáció” kedvence lehet az expressz hajfénykezelés, egy tényleg gyors próba után mi megbizonyosodtunk arról, hogy a K Water igenis egy sok generációs kedvenc lehet a jövőben.

Gyors magasfény rövid távra

Bár csak egy mosásig tart a hatás, tökéletes megoldás egy különleges alkalomra, ahol vakítóan fényes, sima tincsekkel szeretnénk megjelenni. Különösen igaz lehet ez majd a közelgő karácsonyi buli szezonban, ahogyan egy színházba, esküvőre is gyors segítség azoknak, akiknek problémát jelent a fénytelen, azonnali „hajrostsimításra” szoruló frizurájuk. A sokéves kutatómunkával kifejlesztett innovatív kezelés esetében a habot tortán a tényleg brutál finom illat jelenti, amely szinte parfümnek is elmegy. Virágos, fás illat, csábító nerolival.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban! 60 felett

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban!

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel antigyökök

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel