A legütősebb hajfénykezelés már Magyarországra is megérkezett

2019. november 07.
Már Magyarországon is elérhető az egyik, a nemzetközi beauty berkekben legtöbbet „hype-olt” professzionális hajkezelés. A Kérastase K Water extra rövid idő alatt ígér extra ragyogó, vörös szőnyeg kompatibilis tincseket.

Egy kifejezetten érdekes felmérés azt mutatja, hogy a nők túlnyomó része – négyötöde – nem kér professzionális szolgáltatást a hajszalonokban. Az indoklások között leggyakrabban az időhiány, a nem túl kielégítő hatás, vagy az ápoló termékek egyik mellékhatásaként jelentkező, elnehezülő tincsek állnak. Ennek ellenére úgy fest, egyre többen kérnek mégis a profi szalonszolgáltatásokból, hiszen évi 6%-kal nő azon nők száma, akik igénybe vesznek valamilyen plusz szolgáltatást.


Új vizek a fényterápiában

Az új Kérastase K Water (az ára szalonfüggő, kb. 2 233 – 3 190 Ft) bevezetésével talán ez a szám még magasabbra ugorhat majd a közeljövőben, legalábbis, ha az új kezelés hatásait nézzük. A külföldi szépségbloggerek és beauty site-ok egyaránt ódákat zengenek hatásairól, vagyis a tökéletesen ellenőrzött, sima, leginkább egy vízesésre hajazó hajzuhatagról. Az intenzív fényt adó instantkezelés esetében tényleg nem túlzás, hogy gyors, a Lamellar (víz hatására aktiválódó) technológián alapuló szérumot csak felviszik mosás után, és már öblítik is ki.
Bár a márka a kommunikációban kitér arra is, hogy „a mindig siető Z generáció” kedvence lehet az expressz hajfénykezelés, egy tényleg gyors próba után mi megbizonyosodtunk arról, hogy a K Water igenis egy sok generációs kedvenc lehet a jövőben.

Gyors magasfény rövid távra

Bár csak egy mosásig tart a hatás, tökéletes megoldás egy különleges alkalomra, ahol vakítóan fényes, sima tincsekkel szeretnénk megjelenni. Különösen igaz lehet ez majd a közelgő karácsonyi buli szezonban, ahogyan egy színházba, esküvőre is gyors segítség azoknak, akiknek problémát jelent a fénytelen, azonnali „hajrostsimításra” szoruló frizurájuk. A sokéves kutatómunkával kifejlesztett innovatív kezelés esetében a habot tortán a tényleg brutál finom illat jelenti, amely szinte parfümnek is elmegy. Virágos, fás illat, csábító nerolival.