Best of bathroom #3: drámai pillák

2019. november 22.
Best of bathroom sorozatunkban a szépségvilág termékeinek legjavát fölözi le nektek online szépségszerkesztőnk, Sütő Emese Franciska, saját tapasztalatai alapján. Ezen a héten a drámai szempillák kedvelőinek mutatja be három kedvencét.

Best of bathroom #3: drámai pillák
Lancôme Hypnose Drama, a nagy ikon

Szerintem kevés aktívan sminkelő nő van, aki nem ismeri ezt a terméket, vagy legalább nem hallott róla. Egyetemistaként a Max Factor 2000 volt nekem drámai pilla téren a csúcs, amint pedig a bevételeim már megengedték, beszereztem életem első Hypnose-át. Ezt a minőségi váltást nem is tudom elmondani, tényleg azonnal műszempilla-hatást hozott. Az akkori pénztárcámnak drága volt, és most sem olcsó, de nagyon megéri. Vékonyak a pilláim, és tényleg a maximumot hozza ki belőlük, nemcsak hosszban, vastagságban is. Nagyon szépen definiálja őket. Maga a kefe, a csomagolás kifinomult, kecses, és az applikátorral szuper precízen lehet dolgozni. Igazi high end kategória a szempilla festékek terén, ami után nehéz lejjebb adni – legalábbis ha szeretjük a drámai hatású szempillákat.

Hájpolt vagy túlhájpolt beautyaddict kedvenc?

A Too Faced Better Than Sex megosztó híresség, amit atomjaira szedtek, amikor 2015 környékén először elkezdték elképesztően hypolni a nemzetközi szépségszektorban. Bár nem egy tipikus külsejű darab (tömzsi, rózsaszín), én kifejezetten szeretem, egy kicsit színesebb, izgalmasabb a csomagolás, de persze nem ez a lényeg. Először a prágai Sephorában szereztem be a barátnőmmel közösen, és vélemény tekintetében hoztuk a papírformát. Vagyis ő az első bevetés után nem értette, hogy mi ez a felhajtás körülötte, viszont nekem nagyon szépen bevált a ritka, de hosszú pilláimra. Időközben egy másik barátnőm szintén rajongó lett. Hogy őszinte legyek, azért nekem is kellett pár nap hozzá, míg kitapasztaltam, hogyan is tud olyan szépen muzsikálni, ahogyan azt a rajongói mondják. Viszonylag nagy a feje, így nem olyan könnyű dolgozni vele, cserébe nagyon szépen építhető a formula. Nekem nem csomósodik tőle a pillám, és két rétegben műszempillaszerű hatást hoz. Primerrel meseszépen működik.

Haute couture zseni 

Évek óta nagy kedvencem, és persze nem csak a gyönyörű, luxuskivitelű csomagolás miatt. Tény, hogy stílus terén az Yves Saint Laurent Faux Cils a gyengém, tényleg minden sminktermékük olyan, mintha a kifutókról jött volna. A szempillaspirál családjuk szerintem különösen jól sikerült formula téren is, és bár műszempilla hatást ígér – vitaminokkal és Aloe Verával megspékelve -, kifejezetten könnyű hatása van a pillákon. Nem kenődik, és egészen profi a kefe rész is, könnyű vele dolgozni, akár nappali sminkhez festjük vele a szempilláinkat, akár több rétegben felvitt, seprűszerű szempillákkal akarunk megjelenni valahol. Többször volt már rá példa, hogy ha alaposan átdolgoztam vele a szempilláimat, műszempillának nézték az eredményt. Nálam abszolút a legnagyobbak között szerepel, bár szeretem visszafogottabban használni, főleg napközben.

Ha szeretnél többet tudni kedvenc arcolajainkról, kattints ide, ha pedig a vegán sminkpaletta favoritok érdekelnek, ide!