Leopárd- és zsiráfmintával jön az essence nyári limitált kollekciója

2020. április 27.
Az újdonságok ugyan csak júniustól érkeznek az üzletekbe, azért egy alapos pillantást már most is vethettek a napcsókolta bőrt ünneplő essence Bronzed this way! kollekcióra.

Bár a négy fal között még sokunknak az is nehezen esik le, hogy tavasz van, a sminkmárkák egyre másra harangozzák be hamarosan startoló nyári kollekcióikat.
Az egyre közelgő nyár magával hozza a szoknya, a rövidnadrág és a nyári ruhák szezonját. Idén úgy tűnik, nem számít, melyik ruhát választod, legalábbis az essence Bronzed this way! szériájának csodálatos bronzos hatást nyújtó darabjai ezt ígérik.

A limitált kiadás széles választékkal érkezik, az újdonságok közös célja pedig nem más, mint az, hogy a bőrünk számára napsütötte árnyalatokat és hatást biztosítsanak. Hatalmas sztyeppék, végtelen horizont és lélegzetelállító naplementék, valamint a fenséges „Big Five” – ez Afrika. A második legnagyobb kontinens egyedi színeit most megtalálod az új essence Bronzed this way! trendkiadásban – harangozza be új büszkeségét a márka minden túlzás nélkül. De lássuk a részleteket, pontosabban a mi kedvenceinket az egzotikus kollekcióból, amelyben különböző bronzosítók, pirosító, szemhéjpúder-paletta, tetoválások és egy csillogó testolaj is felsorakozik.


Matt bronzosító, 1 499 Ft
Az egzotikus, leopárdmintás bronzosító a sivatagi nyári forróság árnyalatait kölcsönzi az arcunknak, ráadásul egészen könnyen alkalmazható. A legjobb, ha körkörös mozdulatokkal visszük fel az egyébként két árnyalatban kapható bronzosítót, hogy hangsúlyozzuk arcunk egyes területeit: homlok, orr és orca. Az eredmény? Tökéletes napsütötte hatás.

Sütött bronzy pirosító, 1 399 Ft
Meleg tónusú, mint egy bronzosító, miközben ragyog, mint egy pirosító. A sütött bronzy pirosító minden bőrtónusnak napbarnított és ragyogó megjelenést kölcsönöz pillanatok alatt. A zsiráfmintájú lágy, sütött textúra ugyanakkor könnyen keverhető.

Csillámló testolaj, 1 649 Ft
A napbarnított arcbőr még jobban kiemelhető az érzéki testolajjal, ezért a kollekcióba egy lágy csillogást biztosító testolajat is beillesztettek, amely miközben a makadámia-olajjal táplálja a bőrt, finom kókuszillatú. Használható a test egyes területei, például a nyak, dekoltázs, a kar vagy a láb finom kiemelésére, vagy az egész test lágy ragyogásának biztosítására.

Láttad már?