A 3 leggyakoribb karanténfrizura, ami mindent visz

2020. április 29.
Hetek, sőt lassan hónapok óta az otthonunk falai között éljük az életünket – világszerte sok országban. Ez a válsághelyzet némiképp a frizuradivatot is átrendezte, mutatjuk is a hírességek posztjai alapján, hogy hogyan.

Mióta bezárták a fodrászszalonok, kozmetikák, világszerte nők és férfiak milliói állnak komoly esztétikai válaszút előtt, és kényszerülnek eldönteni, hogy mihez is kezdenek frizurájukkal. Ha csak a házi karanténban nem tudunk felmutatni fodrász családtagot, akkor egészen éles döntéshelyzetek is kialakulhatnak. Előkerülnek a messze nem professzionális házi ollók, gyakorlatlan kezek nyeshetik a frufrukat kisebb-nagyobb lendülettel, és persze igen változó eredménnyel. Világszerte szépen fogynak a kezdő kezekbe is kerülő otthoni hajfestékek, lenövéskezelők, de akadnak, akik inkább úgy döntenek, vállalják lenőtt hajtöveiket.

A hirtelen felindulásból elkövetett frizuraváltások, „házi barkács” hajfestések, egészségügyi vágásnak szánt gyenge próbálkozások természetesen nem csak az utca, vagy a hétköznapok emberével eshetnek meg. Az utóbbi hetekben rengeteg humorral kezelt házi videót, fotót láthattunk hírességek kényszer szépségrutinjáról, hiszen a házi karantén mindenkire vonatkozik. Következzen a három legmarkánsabb frizuraváltási irány, amellyel az Instagramon találkozhattok a hírességek posztjai között.

Olvastad már?

Vadító neonszínek
Az otthoni lét szürkeségét (a luxusvilláik atmoszférájára azért a legtöbb sztárnak nem lehet panasza, az unalommal azonban nekik is meg kell küzdeniük) egyre több híresség próbálja izzó színű hajfestékekkel feldobni. Először csak a bevállalósabb sztároknál láthattunk rá példát (Dua Lipa, Kristen Stewart, Hilary Duff), de egyre több híresség debütál új, néha egészen sokkoló hajszínnel. Bár ezek a festékek többnyire nem tartósak, azért a hollywoodi mesterfodrászok véleménye ezekről a magánakciókról valószínűleg így is meglesz…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

orangina quarantina🍊

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2020, időpont: 11:44 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🤷🏼‍♀️yea.

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2020, időpont: 1:41 (PDT időzóna szerint)

Ősz és sötét lenövések minden mennyiségben
Az, hogy egy lenövés trendi, vagy éppen ciki, sokszor az aktuális divathullámok függvénye. A koronavírus azonban leszámol az előre beütemezett trendekkel, az Instagramon szinte futószalagon érkeznek az egészen húzós lenövésekről beszámoló posztok. Kelly Ripa amerikai médiasztár, illetve Tamera Mowry-Housley színésznő hagyja a természetet győzedelmeskedni, vállalva a lenövést, de izgalmas látni azt is, hogy az ősz szakállukat normál esetben rejtegető férfi hírességeknél is szünetel a festés (Puff Daddy, Kevin Hart).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We need to get to the facts! Coronavirus is hitting our community hard. This is a STATE OF EMERGENCY!!! Tune into @REVOLTTV at 11PM EST or stream live on YOUTUBE.COM/REVOLTTV PLEASE SPREAD THE WORD!!!!!!!

Diddy (@diddy) által megosztott bejegyzés, Ápr 9., 2020, időpont: 5:29 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I got stories for days 🤷🏾‍♂️😂 P.S I have always had a shit load of grey hair…I was just a frequent dyer 😂😂😂😂…I’m not working right now so I said FUCK IT 😂😂😂

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés, Márc 20., 2020, időpont: 9:41 (PDT időzóna szerint)

Berregő hajvágógépek
Csapatépítés jeligére egyre több szekrényből kerül elő a nullásgép. Pink és Miley Cyrus szívfájdalom nélkül tolta le párja haját teljesen, de Gwen Stefani és Zooey Deschanel is érezte magában az erőt párja frizurájanak félprofi felfrissítéséhez. Bruce Willis a családi karanténban ennél is tovább ment, miután ő is bevállalta az egyre népszerűbb nullás hajvágást, az egyik lányának készített egy egészen rövid, katonás frizurát a hajvágógéppel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

captain’s dance with the devil

Cody Simpson (@codysimpson) által megosztott bejegyzés, Ápr 14., 2020, időpont: 11:43 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🤝

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés, Ápr 7., 2020, időpont: 6:05 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We decided to get dressed up “black tie” tonight to stay home. way to take it literally @hartluck

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés, Ápr 10., 2020, időpont: 9:55 (PDT időzóna szerint)

Láttad már?