Kiderült, mitől van ilyen bombaformában Halle Berry

2020. szeptember 09.
Rajongók milliói csodálkoztak rá az 54 éves színésznő által nemrég posztolt tengerparti, bikinis videóra, amelyen elképesztő formában látható. Lássuk, melyek is Halle Berry szépségtitkai!

Halle Berry színésznőt nem igazán láthattuk még csúcsformán kívül, de a kétgyermekes anya által a legutóbbi szülinapján posztolt videó minden korábbi bombaformát felülír. Halle az Instagram-oldalán azért megjelentetett már korábban is szexi képeket és edzésfotókat, amelyeket 6,5 millió követője követ figyelemmel. A kérdés csupán az, hogyan csinálja? Az ET Online felületén egy cikkben összegezték a legfontosabb elemeit Halle szépségtitkainak, kitérve a diétás tippjeire, edzéstrükkjeire és szépségpraktikáira is.

Egészségtudatos életmód

A színésznő 22 éves korában tudta meg, hogy cukorbeteg, amikor is három dolgot iktatott ki örökre az életéből: a cukrot, a fehér lisztet és a hagyományos borokat. Ma már kizárólag az gyermekei születésnapján kóstol bele az édességekbe, és csakis alacsony cukortartalmú gyümölcsöket, például szedret és málnát nassol. Emellett minden fehér szénhidrátot, sőt még a barna rizst, tésztát és kenyeret is száműzte az étrendjéből, borból pedig egyedül organikus és biodinamikus, hozzáadott cukor és vegyszerek nélkül készült, száraz verziókat iszik. Nem titok, hogy a színésznő az utóbbi években a keto diétára esküszik, minimalizálva a szénhidrátokat az étrendjében.

Berry köztudottan megszállott, ami az edzéseket illeti. Tavaly saját maga szerint is élete legjobb formáját hozta, amikor egy filmszerep kedvéért profi módon megacélozta izmait. Rendszeresen oszt meg fotókat izzasztó edzésekről, amelyeken hol a boksz ringben, hol a tengerparton, hol óriási gumik tetején, vagy éppen a szabadban edzi izmait. Szereti a gumiköteleket, az ugrókötelet, de egyszer még azt is elmesélte egy újságírónak, ha kell, akár a fiát használja súlyként. „Míg én egy székben ülök, addig ő elfekszik a lábszáramon, és így csinálok néhány sorozat lábemelést.” A Hollywood-szerte irigyelt bőrét négylépéses szépségrutinjának köszönheti állítása szerint. A színésznő a tisztítás, a hámlasztás, a tápláló maszkok és a hidratálás erejében hisz.

Láttad már?

Éppúgy, mint a bőre szépsége, a mentális épsége is fontos számára. Korábban azt nyilatkozta, naponta meditál, és keményen dolgozik azért, hogy az életéből a stresszt és a negatív energiákat száműzze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I want to say this unequivocally, because I’m sure you’ve already heard it – It’s ok to not be ok right now. While it’s imperative to stand up and to let your voice be heard, it is also ok to laugh, to smile, to hug and to self-soothe. For the past two years, we have been posting #FitnessFriday every Friday without fail and have a pre-scheduled take over with @womenshealthmag. Instead of postponing, we decided to use this time to talk about rē•spinning your mind and body through meditation. I will be sharing a quick guided meditation and the song I listen to every morning to calm my body and mind. My meditative practice is my way to remain strong and centered for myself as well as my children when things are overwhelming. I hope that everyone will take a moment today to breathe – you deserve it. Head to @womenshealthmag for more, and happy Friday. ♥️

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2020, időpont: 12:50 (PD

T időzóna szerint)

Fotó: Getty Images