3 fűszeres, melegítő illatújdonság őszre

2020. október 08.
Egészen színes, sőt, szívmelengető illatújdonságokkal indult az október, mi pedig leszüreteltük nektek a fűszeres illatjegyekkel érkező újoncok legjavát.


Luxus és csillogás Ford mestertől

Tom Ford 2006-ban mutatta be a Black Orchid egyedi illatát, vagyis a Tom Ford Beauty Signature kollekció első tagját. Jól tette, a parfüm ugyanis nagyot szólt a piacon, ma pedig az egyik legvonzóbb illat a luxust és a csillogást is kereső parfümmániások körében. Ford feketeorchidea-imádata szerencsére továbbra sem lankad: „számomra ez a tökéletes virág. Előkelő, elegáns, tiszta és szofisztikált” – indokolta, hogy miért is volt itt az ideje egy újabb változatnak, Black Orchid Parfum (42 900 Ft / 50 ml) néven. Az értékes illóolaj magasabb koncentrációját kínáló parfüm akkor a te választásod, ha csábító, gazdag kreációt keresel. Itt a fekete orchidea és a narkotikus ilang-ilang kombinációja mellett még a zamatos fekete szilva is ad egy kis extraörömet, de azért az elegáns arany üveg is megér egy plusz piros pontot!fűszeres-illat-újdonság-őszre

Természetes és erős

A természetes összetevőket, így kiváló minőségű illóolajokat, különleges aromákat és abszolútokat keresőknek sincs hiány izgalmas illatokban idén ősszel. A Lush alapkínálata mellé idén ősszel egy Karma (12 000 Ft / 30 ml, szilárd parfüm 3700 Ft / db, fürdőlap 850 Ft / db) néven futó újonc is felsorakozik, mégpedig egészen karakteres illatjegyekkel. Itt nemcsak az őszt idézi meg a parfüm, hanem egyúttal az 1960-as évek pezsgő Londonját is, mindezt narancsos, pacsulis jegyekkel, és a fűszerek bódító, védjegyszerű illatával. Akkor neked való társ, ha nemcsak a külsőre, de a tartalomra is fókuszálsz. A gendersemleges illat minimális csomagolással, etikus forrásból származó összetevőkkel kacsint ki azokra a szabad szellemű parfümimádókra, akik egy különleges, erős parfümre vadásznak idén októberben.

Kattints tovább!

Különlegesség a négyzeten

Ha az új parfümöddel szemben az egyik legmarkánsabb elvárásod a fűszeres jegyek mellett az, hogy kézműves, egyedi illat legyen, akkor érdemes Christèle Jacquemin Impermanence Eau de Parfumjével (31 990 Ft / 30 ml) megismerkedned. A niche illat azoknak a szívéhez szól, akik a kicsattanó, energikus kategóriában keresik az igazit, mégpedig prémiumminőségben. Igazi különlegesség őszre, egy elképesztő illatutazás, amely akár 10-12 órán keresztül is tart, és ahol a fejjegyek között a bergamott, gyömbér és hinoki kíséri napjainkat. Egy kis bónusz infó: az életigenlő, gyógyfüves alapú parfüm idén nevezést kapott az Art and Olfaction Awards kézműves kategóriájában.

oszi-illatok-parfum

Fotó: Pexels, Marie Claire-archívum