3 szakértői YouTube-csatorna, ahol hiteles információkat kaphatunk a szépségápolásról

2020. november 04.
A YouTube smink- és szépségápolási csatornái ugyan izgalmasak, viccesek és azonosulni is tudunk akár egy-egy influenszerrel, de a bennük elhangzó információk sokszor nem szakszerűek. Ha nemcsak kikapcsolódásként fogyasztanánk ilyen tartalmakat, hanem magunkkal is vinnénk néhány ütős praktikát, akkor bizony érdemes szakértői csatornákat felvenni a kedvencek közé. Mutatjuk, hogy a magyar YouTube-on nekünk kik a kedvenceink!

Tindigo Szépségreceptek

Tajti Ildikó blogger egyben profi bőrápolási szakértő is. YouTube-csatornája tabudöntögető, és nemcsak kezdőknek, de haladóknak is biztosan tud újat mondani. Ildikó nem csak saját márkájának a termékeit ajánlja a videóiban, sokkal inkább rámutat a tudásbeli hiányosságokra, rossz szokásainkra, vagy más, nem szakértői csatornák káros tanácsaira. A biokozmetikumok kritikájától a napvédelem fontosságán át egészen a bőrszépítő diétáig mindent megtalálunk a felületén.

TP Makeup

Takács Petra okleveles sminkes-kozmetikus YouTube-csatornája professzionális szemlélettel mutatja be az arcápolás és a sminkelés egy-egy témakörét. A csatornán ugyan találhatunk vicces videókat is, de a legfőbb csapásirány itt is a rossz berögződések felülírása. Megtudhatjuk Petrától, miért nem érdemes bőrradírt használni, hogy miért ne használjunk micellás vizet, vagy hogy hogyan kell profin tusvonalat húzni.

Módis Gabriella

Módis Gabriella sminkes YouTube-csatornája sem mentes a humortól, sőt, számos nem sminkeléssel foglalkozó videója is van. Vicces kisgyerekes vagy éppen cicás tartalmak mellett nagyon érdemes követni a csatornáját akkor is, ha sminkgurut keresünk! Gabitól megtudhatjuk, hogy kell 5 perc alatt profi alapsminket készíteni, hogy megéri-e az árát egy-egy termék, vagy éppen azt, hogy ő hogyan lett sminkes – lendületes, könnyed hangvételű videók, ahol a tartalom is izmos.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!