3 szépségmaszk, amivel a mínuszok alatt kényeztetheted magad

2020. december 03.
A kínzó, csípős hidegben nincs jobb, mint a melegben otthon kényeztetni magunkat. A forró csoki és a dupla takaró mellett ilyenkor előkerülhetnek a tápláló, kényeztető maszkok is, amelyekkel nemcsak az arcbőrt vértezhetjük fel, hanem egy kiadósat relaxálhatunk is. 3 kedvencünk következik hideg időkre!

Praktikus és intenzív

Elsőként egy olyan megoldást ajánlunk, amely azoknak lehet a kedvence, akik akár egy forró fürdő közben, párhuzamosan szeretnék arcbőrüket „rebootolni” egy gyorsan és kényelmesen bevethető fátyolmaszkkal, de az is fontos számukra, hogy több fronton is tegyenek a bőrükért. A L’Oréal Paris Age Expert Hyaluron Specialist Tissue Mask (1499 Ft) az egyre népszerűbb fátyolmaszk-kínálatból épp ilyen. Sokoldalú és nagyon hatékony versenyző, csupa olyan szerethető és télen fontos hatással, mint „intenzív táplálás”, „mélyreható hidratálás”, de mindemellett helyreállítja az arcbőr rugalmasságát és komfortérzetét is, miközben fel is frissíti az arcbőrünket. Igazi jolly joker!

Bőrmegújítás luxusszinten

Azoknak, akik a luxusszektorból keresnek egy erős, intenzív indulót maszkok terén, a Biologique Recherche Creme Masque Vernix (45 500 Ft) egy ötcsillagos megoldás. Gyakorlatilag a bőr újjászületését ígéri a speciális formula, amely valósággal megújítja az epidermiszt. Azonnali bőrtuningra számítsunk, a lipidekben, fehérjékben és antioxidánsokban gazdag maszk tényleg látványosan revitalizálja, regenerálja, és mindemellett még védi is a télben megfáradt, stresszes bőrt. Kényeztető textúrájú zseni, ami tényleg mesterit alkot. Érdemes akár éjszakára is fent hagynunk!

Olvastad már?

Dupla táplálás

A 7th Heaven felhozatalánál kicsit elakadtunk, és a nehéz választás miatt inkább rögtön két tápláló maszkot is ajánlunk tőlük – kifejezetten a téli, hideg időszakra. Ha már megfáradtunk az ajándékvásárlásban, és az ezzel járó hidegből a melegbe, melegből a hidegbe érkezésekben, vagy akár kompletten az idei stresszes évben, érdemes biztosra menni a wellness terén. A mentes márka Superfood maszksorozatából a Matcha és chia agyagpakolás (899 Ft) gyulladáscsökkentő, tisztító és tápláló hatással van a bőrünkre, a mínuszokban is segítve az üde, ragyogó bőrfelszín megtartását.

Ha pedig fátyolmaszk-mániásak vagyunk, a superfood verziókon túl jöhet egy extrán kényeztető 7th Heaven Panda, Tigris és Cica fátyolmaszk (1290 Ft), utóbbi pihe-puhává varázsolja az arcbőrt. Az aloe vera, uborka nyugtatja, az avokádó szupererejével táplálja a bőrt, ráadásul szupercuki is.

téli arcmaszk

Olvass tovább!