Az év legszuperebb adventi szépségcsomagjai

2020. december 10.
Egészen gazdag az idei adventi szettek, boxok és válogatások sora, amelyekkel a márkák kényeztetik azokat, akik szépségtermékekkel lepnék meg szeretteiket. Ezekből fölöztük le a szerintünk legizgalmasabbakat az ajándékra vadászók segítségére – mégpedig különböző területekről válogatva!

karácsonyi szépségcsomagok

Magyar luxus a bor szépítő erejével

Az Andrea Gere Grapelove márka és a Sophie by Chance adventi kollaborációja egészen pazarra sikerült. A limitált dizájner kozmetikai táska 3-4 nap alatt készül el, mégpedig kézzel – kívül-belül marha- és kecskebőrből. A púder, fekete és arany árnyalatokban elérhető táskába az arcápolási márka öt tagja kerül (együtt 158 600 Ft), de a bőrtápláló termékcsaládot külön, vagyis neszesszer nélkül is megvásárolhatjuk adventi csomagban, 124 600 Ft-ért.

Nézegess idei adventi szépségkalendáriumokat!


Pucér szépségsminkek

Azoknak a sminkimádó szeretteinknek, akiknek a természetes alapanyagok és a környezet védelme alap, érdemes a Lush most megjelent sminkkollekciójában szemezgetnünk, ahol extrán pigmentált színekkel, tökéletes fedéssel és lehengerlő ragyogással győznek meg az új makeup családtagok. Az új sorozatból – egy új szempillaspirál, 5 vadiúj szemhéjtus és 5 vadító bestseller pucér rúzs – egy kiadós karácsonyi csomagot is össze tudunk állítani. Plusz tipp: a csomagba a „régi” sminkes kedvencekből is beválogathatunk, csak győzzünk választani a számos árnyalat, a pucér korrektorok, highlighterek és alapozók sokaságából.

Kényeztető szett kismamáknak

Kényeztető szett kismamáknak

A limitált, ünnepi szépségválogatások terén a Lovebrands is élen jár idén, 13 különböző változattal jöttek ki, mégpedig elég célirányosan. Nagymamáknak, apukáknak, anyukáknak, fiú- és lánytestvérek számára is beszerezhetünk egy-egy célirányosan összerakott csomagot. Az egyik legizgalmasabb a kismamáknak Baby on Board (13 990 Ft) néven megkomponált szett, csupa várandósan nélkülözhetetlen, de minimum hasznos termékkel. A kakaóvajas Palmer’s Baba-Mama termékeket a terhesség alatt és után is bevethetik a megajándékozottak. Hidratáló hatásúak, segítik megőrizni a bőr rugalmasságát és megelőzik a bőr kirepedését.


Érzékeny bőr, extrakényeztetés

A Mixa az érzékeny bőrre szakosodott szekcióban az egyik legszuperebb választás, és szerencsére az adventi szettek szezonjából ők sem maradtak ki. Két pályázóval indulnak: Mixa Hyalurogel Premium Box (4499 Ft) és Mixa Hyalurogel Box (3999 Ft) névvel. Előbbibe egy hialuronsavval gazdagított intenzív hidratálókrém, valamint testápoló került, míg utóbbiban a szenzitív bőr táplálásáról, kényeztetéséről gondoskodó krém mellett egy Mixa Sensitive Skin Expert micellás víz foglal helyet.

karácsonyi box

Mennyei illat és kényeztetés

Az Oriflame sem szabta szűkre az idei adventi csomag (7799 Ft igaz, az értéke 16 098 Ft) kínálatát. Az egyik legragyogóbb közülük egy mesterduó azoknak, akik fogékonyak a mennyei, illatokra. A stílszerűen aranyban játszó karácsonyi Giordani Gold Essenza szettbe, vagyis az ékszerszerű díszdobozba egy hidratáló hatású, virágos illatú testápoló krémet (meglepően magas esszencia-koncentrációval) és ezzel harmóniában egy megegyező illatú Giordani Gold Essenza parfümöt csomagoltak, azoknak, akik a virágos, fás parfümöket kedvelik, mindezt koncentrált és tartós verzióban.

Parádés körömlakkok

Az essie körömlakkok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek: nem csak világszerte húzónév, hanem már szerencsére itthon is bemutatkoztak must have termékeikkel. Imádnivaló színek, hihetetlenül könnyű felvitel, egyenletes fedés és tartósság, csak három ok, amiért szeretjük. És ugyanígy három ok, illetve három árnyalat (Sugar daddy, Angora cardi, Maki me happy) sorakozik az adventi essie XMAS 2020 Trio Box csomagban (4199 Ft) is, amiért a megajándékozott szeretheti majd.Sportmániásoknak

Azoknak, akiknek az igazi kikapcsolódást a sport jelenti, nem kell feltétlenül sportruházatban vagy épp -bérletben gondolkodnunk. Legyen az barátnő, ismerős vagy épp folyton mozgásban lévő családtag, érdemes lehet egy praktikus és egyben nagyon is passzoló csomagban gondolkodnunk. A Rexona Limited Edition IRON LADY (3349 Ft) pont ezen a pályán indul. A kompakt adventi csomagban ugyanis egy sporttörölköző, egy Black&White izzadásgátló, egy nőies, keleties illatú izzadásgátló aeroszol lapul, amelyekhez a záróakkord egy Rexona Orchid Fresh tusfürdő frissítő vadorchidea-illattal – az edzések utáni zuhanyozáshoz.


Fókuszban a szemkörnyékápolás

A Harangvölgyi formuláit, kényeztető bőrápolóit nagy eséllyel nem kell bemutatni a magyar kozmetikumok rajongóinak. A márka rengeteg adventi csomaggal készült a 2020-as ünnepi időszak és a bőrünk megszépítésére, köztük a mi egyik kedvencünkkel, a HV EYE CARE Day + Night szemránckrém szettel (19 500 Ft). A karácsonyi papírdobozban igazi szemszépítő kettős bújik meg, egy-egy 15 ml tubusban. Egy könnyű szemkörnyékápoló nappalra, méghozzá tápláló olajjal, A,- E,- C- vitaminokkal dúsítva, látványosan kezelésbe véve a szem alatti dehidratált bőrt, enyhítve a ráncokat. Társa, a tápláló szemkörnyékápoló éjszakára, már magasabb lipidtartalommal, de könnyed textúrával szépít. Antioxidánsokban és tápláló olajokban gazdag, botoxhatású ápolást ígér!

karácsonyi csomagok Jégvarázs Jézuskától

Ha olyan szépségrajongónak keressük az igazi ajándékot, akit sok ezer társához hasonlóan megrögzött Jégvarázs-fan is, akkor szinte egyértelmű, hogy a cukibbnál cukibb Disney mesehősöket felsorakoztató kínálat felé kell fordítanunk a figyelmünket a boltok polcain. A Marionnaud varázslatos ünnepi ajándékszettjei közül nem lőhetünk mellé a Jégvarázs II. szettel, amelyben parfüm, két bomba körömlakk és hozzá passzoló glitterek várják gazdáikat.

Olvass tovább!