Így lesz napszemüvegbiztos a sminked nyáron

2021. június 23.
A megfelelő sminktermékek segítségével a napszemüveg alatt is tökéletes marad a smink. Mutatjuk, mit kell ehhez használni.

napszemüveg

Aki rendszeresen sminkel, tudja, a napszemüveg elég hamar tönkre tudja tenni a sminket az orr körüli területen – különösen nyáron, amikor az izzadással is számolni kell. Janine Holmes torontói sminkes is pontosan ismeri ezt a problémát, és mivel híres kliensei semmi pénzért nem mondanának le a napszemüvegről, neki kellett kitalálni a tökéletes megoldást.

„Hírességek sminkmestereként ez az egyik legnagyobb gondom” – vallotta be TikTik -ideójában a sminkes, aki időközben kitalálta, hogyan erősítheti meg az orrnyereg területén a sminket úgy, hogy a szemüveg és az izzadság ne tegye tönkre. Ehhez szükség van egy szemhéjprimerre, ezen belül is arra a típusra, ami nem tartalmaz pigmentet. A primert arra a területre kell felhordani, ahol a napszemüveg az orra csücsül. Ezt követően jöhet az alapozás.

Következő lépésben vegyünk egy sminkszivacsot, egy make-up fixáló spray-t és fixáló púdert: a spray-vel fújjuk be a szivacsot, tegyünk rá a púderből, majd hordjuk fel az orr azon területére, ahol a bőr a napszemüveggel találkozik. hagyjuk rajta egy-két percig, majd tiszta sminkecsettel távolítsuk el a felesleges púdert. A napszemüveg orrtámaszáról rendszeresen távolítsuk el alkohollal a szennyeződéseket és az olajat, sőt be is kenhetjük extra púderrel.

@j9homiemakeup

A PRO technique to sunglass-proof your makeup! 🕶 #promakeuptip #celebritymakeupartist #demilovatomakeup #adamlevine

♬ Quirky – Oleg Kirilkov

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!