1,5 millióan látták már az év legőrületesebb szépségvideóját

2021. július 21.
Mimi Choi kanadai makeup artist a saját Instagram-felületén osztotta meg legújabb munkáját, ami még inkább zavarba ejtő, mint az eddigiek. A rajongóknak a videó mindenesetre bejött, a szorgalmas megtekintések és lájkok hatására ma már 1,5 millió ember látta a 8 órányi munkával elkészülő klipet.

A Vancouverben tevékenykedő sminkes az optikai illúziók műfajban alkot leginkább, sminkjeinek pedig közel 1,6 millió főre rúgó rajongótábora van. A legutóbbi munkájával azonban minden eddigi – egyébként tényleg lenyűgöző – alkotását felülmúlja. A megdöbbentő videó élethű részletei a modell arcán sokakat megihletett, közel 110 ezer lájk és 1700 komment érkezett rá. A modell egyébként nem más, mint ő maga: Mimi saját bőrét alakította vászonná, és osztotta fel kisebb „képkockákra”. Az egyedi sminkdizájnon így az átlagnál több szemöldököt, szemet, szempillát, ajkat, sőt, orrot kellett „kisminkelnie és elkészítenie”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MIMI CHOI (@mimles) által megosztott bejegyzés

A július 16-án közzétett videóban a legészbontóbb, ahogyan Mimi még egy laza mozdulattal a rúzst viszi fel zárszóként az egyébként a jobb szemhéján elhelyezkedő tartalékajkára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MIMI CHOI (@mimles) által megosztott bejegyzés

A művésznő képaláírása stílusosan csak annyi volt, „Nektek mi a kedvenc lépésetek a sminkrutinban?”

Láttad már?