Ezt az italt kellene egész nap iszogatnunk ahhoz, hogy tíz évet fiatalodjon a bőrünk

2021. augusztus 25.
Az anti aging nemcsak kívülről, de belülről is megtámogatható folyamat: például azzal, hogy rengeteg aloe vera italt fogyasztunk.

aloe vera

Az öregedés elleni harcot sokan a legkülönbözőbb kozmetikumokra, plasztikai beavatkozásokra vagy épp kezelésekre bízzák, miközben szervezetüket belülről hidratálni gyakran elfelejtik. Aki szeretné belülről is megtámogatni bőre ragyogását, igyekezzen meginni napi 2-3 liter folyadékot – aki pedig megteheti, fogyasszon sok aloe vera juice-t, a gyógynövénynek köszönhetően ugyanis nemcsak ragyogó és egészséges, de ellenálló is lesz a bőr.

Az aloe vera ital tele van vitaminokkal (A, C, E), ásványi anyagokkal, bőrszépítő antioxidánsokkal, ami egyszerű és nem utolsósorban finom módja a hidratáció elősegítésének. Az aloe vera egyidejűleg javítja a bél egészségét (számtalan emésztési rendellenességre gyógyír) és védi az egészséges sejteket. Természetesen mindkettő hatással van a bőr küllemére. Szakértők hangsúlyozzák, bár a szépség és az öregedés a külsőhöz köthető, az valójában a sejtek szintjéről indul.

Forrás: Shefinds Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!