A legizgalmasabb sminkújdonságok októberre

2021. szeptember 29.
Csúcsszezon van a sminkbevezetések terén a szépségpiacon, az újdonságokból lefölözni a legkülönlegesebbeket nem kis kihívás. 3 különleges zöldhajtást mutatunk most be nektek a sminkszektor 3 különböző területéről.

smink-osz-oktober

Hibrid alapozó szérum maximalistáknak

Minden szempontból álomkategória, amivel a Bobbi Brown jön ki idén októberre. A külső és belső téren is extra Intensive Serum Foundation SPF 40 PA++++ egy ékszerszerű szérumra hajaz, miközben olyan szinten meríti ki a csúcsalapozók kategóriáját is, hogy öröm nézni. Zseniális hibrid formula fűt be a tökéletes alapozásnak, mindezt úgy, hogy egy erőműt megszégyenítő energetizálásban is részesíti az őszi–téli viszontagságoknak kitett bőrünket. Friss, ragyogó bőrképet varázsol a gyógynövények erejével, miközben antioxidánsokban gazdag, mélyen hidratáló formulája könnyen és természetesen fedi el a bőrhibáinkat is. Igazi őszi szupersztár, amit smink- és bőrápoló kedvencként is egyszerre imádhatunk.
Ára: 22 200 Ftsmink-osz-oktober

Vadromantika tartós verzióban

A hideg hónapokban a körmeink színét általában, ha nem is takarékra tesszük, de kicsit visszafogottabb árnyalatokkal festjük. Ha a földszínekre vadászunk, de abból is az izgalmasabb, pikánsabb indulókat keressük, akkor a CND Vinylux Wild Romantics kollekciójánál érdemes megtorpannunk. A szabadságot, szeretetet és a természetet ünneplő szériát nagyon szépen, okosan válogatták össze, úgy, hogy a földes árnyalatok egyszerre igazodnak a jellegzetes őszi színekhez, és igazodnak az aktuális trendek árnyalataihoz is (pajtavörös, klasszikus nude, kifinomult terrakotta, rózsaszín tónusú mályva, limitált mustársárga és limitált drágakő lila). Mindezt szuper tartós és egyben ápoló verzióban, utóbbit az E-vitamin-, jojobaolaj- és keratintartalmának köszönhetően.
Ára: 2990 Ftsmink-osz-oktober

Matt luxus az ajkaknak

Idén őszre az YSL Beauté egészen nagyot dobbant sminkek terén, mégpedig az ajakrúzs kategóriájában. A francia luxuscég nemrég mutatta be a Pur Couture The Slim Velvet Radical rúzs sorozatát, amelynek erőssége az élénk színeiben, a bársonyosan matt hatásban rejlik, de azért ultramenő a krémes textúra is. Az extrapigmentált, 6 árnyalatban bevezetett couture ajakrúzsokat egyébként a kifutók világa inspirálta, és amellett, hogy a retikül dísze lehet, tényleg átlagon felüli, amit nyújt tudásban is – élénk szín, bársony textúra és kényelmes viselet.
Ára: 13 200 Ftsmink-osz-oktober

Láttad már?

Fotó: Getty Images