Luxusrituálé: kezelésújdonságokat teszteltünk

2021. október 19.
Az idei őszi Beauty Extra mellékletünkben ezúttal nemcsak a szezon legújabb kezeléseit mutatjuk be, de előhúzzuk a neszesszerünkből azokat a szépségtermékeket is, amelyek nélkül nem tudnánk elképzelni az őszt. A magazinban megjelent körképből most ízelítőként Tamás Anita kolléganőnk kedvenceit hoztuk el nektek.

tamas-anita-szepseg
Tamás Anita olvasószerkesztő ajánlja: Adrienne Feller Rose de Luxe Mandala luxusrituálé

A 120 perces kényeztetés a márka ikonikus családjára épül: a Rose de Luxe termékekben a legmagasabb frekvenciával rendelkező, rózsából kinyert illóolaj található, amelynek bőrszépítő és lélekvidító hatása is van. Már az arckezelés leírása is sokat ígért, de Timár Szilvia kozmetikus- professzionális szépségterapeuta kezei alól kikerülve úgy éreztem, ennél jóval többet kaptam. A boldog asszony illóolajkeverékkel történő testbedörzsöléstől azonnal ellazultam, így csak arra koncentráltam, hogy isteni illatokkal, különböző textúrákkal, és ami a legizgalmasabb, hideg és meleg drágakövekkel (rózsakvarc és hegyi kristály) találkozik az arcom, a nyakam és a dekoltázsom. Kisimulva, feltöltődve és értékes gondolatokkal gazdagodva távoztam.jo-melone-lotion

Kedvenc őszi bőrápolóm

Amilyen következetes vagyok az arcápolásban, a testápolást olyan könnyen tudtam félvállról venni. Az ősz beköszöntével és új felfedezésemmel, a Jo Malone lime-os, bazsalikomos és mandarinos – már-már függőséget okozó – lotionjével azonban ez megváltozott: nincs olyan nap, hogy ne kenném be magam vele.

A további kezelésújdonságok letesztelt sorát keresd az októberi Marie Claire magazin Beauty Extra mellékletében!

Olvass tovább!