Jennifer Aniston a kollagénes kávéra esküszik

2021. november 17.
A Jóbarátok sztárja megmutatta, egészen pontosan mivel őrzi meg bőre és haja fiatalságát.

Jennifer Anistonról ma már mindenki tudja, hogy a kollagéntartalmú táplálékkiegészítők nagy rajongója, olyannyira, hogy a kávéját is kollagénes krémmel issza. Egyik kedvenc termékének egy Instagram-posztban megfizethetetlen értékű reklámot is csinált – a videóban mindössze egy gusztusos habos kávét készít magának.

A tejmentes kollagénpor kókusztejből készül, csurig van egészséges zsírokkal és szarvasmarha kollagénpeptidekből származó tiszta fehérjével. A reggeli ital azon kívül, hogy energetizál, látványos hatással van a bőr, a haj, a köröm és az ízületek egészségére is. A port nemcsak kávéhoz adagolható, de minden olyan receptnél bevethető, ahol tejpótlóra van szükség.

Miért jó a kollagénpor?

A kollagén a testben természetesen előforduló fehérje, a bőr 75 százaléka ebből épül fel. Az idő múlásával a szervezet egyre kevesebbet termel belőle, húszéves kor után minden évvel 1 százalékkal kevesebb termelődik belőle, így hatvanéves korra ez a folyamat teljesen leáll, pótolni kell.

A kollagénport marhahúsból, sertésből, csirkéből vagy halból kivont hidrolizált kollagénből készítik. Rendszeres fogyasztásával lelasíthatók az öregedés folyamatai, a szövetek és a bőr megújul, az ízületek, a porcok olajozottan működnek, a fogak, a csontok, a haj, a köröm és a bőr egészséges lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Forrás: Fitandwell Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!