Jennifer Garner egy megfizethető szérumra esküszik

2021. december 28.
Jennifer Garner megfogadta édesanyja szépségápolási tippjeit, megfizethetetlen kozmetikumok helyett pedig erre a 30 dolláros szérumra esküszik.

Szépségápolás dolgában a méhésznek állt Jennifer Garner az egyik leghitelesebb hollywoodi híresség, a 49 éves színésznő ugyanis azon A-listás celebek közé tartozik, akiknek szépsége meg tudott maradni természetesnek. A háromgyermekes édesanya nemrég egy interjúban osztotta meg két szépségtippjét, amit édesanyjától, Pat Garnertől kapott: „Jennifer, vigyázz a nyakadra!” – idézte fel a tanácsot a színésznő, aki hosszú évek óta különös gondot fordít a nyaka ápolására is.

Jennifer Garner

„Mostanában jobban odafigyelek a nyakamra, de a szemkörnyék ápolását is komolyan veszem – mondta Ben Affleck exfelesége, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy ötvenhez közel a kezek ápolásáról sem szabad megfeledkezni. – Számomra a bőröm a legfontosabb. Nem vagyok egy sminkelős típus. A legjobban a zuhanyzás utáni friss, megújult bőrömet szeretem. Ahhoz, hogy ezt elérjem, vigyáznom kell rá!” Jennifer azt is bevallotta, hogy a 30 dolláros Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Retinol Pro+ 0.5% Power Serumra esküszik.

Forrás: Prevention Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!