Jennifer Garner és Ben Affleck körül jönnek-mennek az exek

2021. május 10.
Jennifer Garner ismét randizgatni kezdett legutóbbi exével, John Miller üzletemberrel. Ám Ben Affleck sem unatkozik, mióta szakított Ana de Armas színésznővel.

Nem egészen egy évvel ezelőtt szakított egymással Jennifer Garner és John Miller. Most azok örülhetnek, akik drukkoltak, hogy egyszer béküljön ki egymással újra a pár. Legutóbb két évig voltak együtt, mielőtt szétmentek voltak.

ben-affleck-jennifer-garner-parkapcsolat

Jennifer Garner és Miller néhány héttel ezelőtt melegítette fel egymás között ismét a viszonyt, mely legutóbb azért szakadt meg, mert a férfi szeretett volna a következő szintre lépni kapcsolatukban, ám a színésznő még nem állt készen egy újabb házasságra.

Korábban mindketten voltak már házasok, és vannak előző párjukkal közös gyermekeik. Azt nagyjából mindenki tudja, hogy Jennifer Garner Ben Affleck felesége volt, és három gyermekük született: Violet, Serafina és Samuel. John Millernek Caroline Campbell hegedűművész volt az első felesége, akitől két gyermeke született.

Nemcsak Jennifer Garner szerelmi élete pezsdült fel mostanában. Volt férje, Ben Affleck körül is zajlanak az események, mióta szakított Ana de Armas színésznővel. Legutóbb azzal kavarta fel a kedélyeket, hogy egy TikTok-felhasználó kitette azt a videót, amit a hollywoodi sztár az Instagramon küldött neki. Ebben Ben Affleck arról érdeklődik, miért utasította vissza őt egy randioldalon. A nő azt hitte, hogy átverés áldozata lett, mielőtt megkapta volna a színésztől a személyes videót.

A Ben Affleckkel kapcsolatos további hírek arról szólnak, hogy ismét híres exével, Jennifer Lopezzel tölt egyre több időt, mióta az énekesnő szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel. Ám a valószínűbb az, hogy csupán barátok maradtak az évek során, és semmi romantikus nincs a találkáikban. Lopez és Affleck 17 évvel ezelőtt szakítottak, és a színész azóta is csak szuperlatívuszokban beszél volt menyasszonyáról.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!