Amy Schumernek bűntudata van a sikeres zsírleszívása miatt

2022. március 31.
Az amerikai stand-up humorista és színésznő megszokott őszinteségével mesélt egy rádióműsorban, hogy amennyire nem tudta elfogadni a testét a tükörbe nézve, annyira rossz érzéssel tölti el, hogy kiváltságosként lehetősége volt így faragni a testén.

Amy még januárban beszélt először arról, hogy a plasztikai sebészet erejével sikerült a has környéki túlsúlytól megszabadulnia. A 40 éves színésznő Hoda Kotb új podcastjének vendégeként még tovább ment az őszinteségben, és elárulta, azért kellemetlenül is érzi magát kiváltságos anyagi helyzete miatt. A színésznő kitért arra is az interjúban, hogy „nem tud hazudni”, és nem is volt opció, hogy a rajongóinak azt mondja, egészséges étkezéssel fogyott le.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés

“„ méheltávolításom után egy furcsa pillanatban úgy érzem, most van időm erre… – magyarázta Amy Schumer, hogyan is jött az alakformálás, pontosabban a zsírleszívás gondolata. – Kipróbáltam a CoolSculpting kezelést is, de nekem nem volt hatása” – tette hozzá a humorista, aki a hastájéki részekkel volt legkevésbé elégedett. A híresség szerint innen már csak egy lépés volt a zsírleszívás, hiszen ha hajlandó volt fagyasztásnak alávetni magát, akkor hajlandónak kell lennie egy olyan eljárásra is, amelyről tudja, hogy ténylegesen működik, és eléri vele a célját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés

Megcsináltam, és működött. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – mesélte a zsírleszívásról. Bár nyíltan beszélt a döntéséről, és nem fogta egy új diétára vagy az edzésre a karcsúbb testkontúrjait, elismerte, hogy nem csak jó érzéseket hozott számára az eredmény. Bűntudattal küszködött amiatt, hogy számára ilyen könnyen elérhető egy hasonló plasztikai beavatkozás. „Rosszul éreztem magam, mert ez amolyan kiváltságos dolog, mint ahogy azok az emberek, akiknek van pénze, szép autókkal járnak. Az én szép autóm ebben az esetben a hasamról leszívott egy kiló zsírfelesleg.” És tényleg, a zsírleszívás nem éppen egy pénztárcabarát műfaj, pláne a tengerentúlon. Egy átlagos has környéki zsírleszívás ára 3800 és 8000 dollár között mozoghat.

Olvass tovább!