10 másodperces pofonegyszerű trükkel varázsol seprűszempillákat egy sminkes

2022. július 21.
Egy román sminkes rövid TikTok-videóban mutatta meg, milyen praktikával varázsol magának extrém hosszú pillákat. A szépségtrükk lépéseinél csak a hozzávalók egyszerűbbek.

A bukaresti Andreea Plete TikTok-oldalán osztott meg nemrég egy rövidke kis videót, egészen elképesztő eredménnyel. Maga a sminktrükk végkimenetele extrém ugyan, de a kivitelezésében semmi bonyolult nincs.

szempillaspiral-trukk
A sminkes a képsorokon az egyik szemére normál szempillaspirált vitt fel, hagyományos módon, míg a másikra első lépésben alapozót a szempillaspirál applikátorával. A saját módszerével sminkelt szempillákra, az alapozó megszáradása után, ugyancsak a spirál segítségével porpúderes festékkombót visz fel, miután az applikátort porpúderbe mártja, majd visszahelyezi a szempillaspirál festékes tubusába.

Bár a „hozzávalók” hétköznapi sminktermékek, és meglepően más célt szolgálnak, azért a hatásuk kétségtelenül döbbenetes. A volumen, a pillák hossza már-már a Twiggy-szempillatrendet idézően seprűszerű.

@andreeapletea Mascara hack or normal mascara?👀 #mascarahacks #makeuphacks ♬ sonido original – djdarzu

Más kérdés, hogy mennyire kellemes viselet mondjuk napközben vagy nyáron, de az is érdekes szempont, hogy a szempillaspirálunkat és magát a tubusban lévő festéket mennyire kezdi ki egy hasonló sufnituning megoldás. A kommentelők többsége mindenesetre odavan, és levette őket a lábukról az egyszerű szépségtrükk.

Soha nem gondoltam volna arra, hogy ilyesmit csináljak!”, „Te jó ég, ez iszonyú jól néz ki, remek tipp” – írták a lelkesebb kommentelők, míg a másik táborból azért kritikus hangok is érkeztek. Volt, aki csak aggódott a pillákat elnehezítő rétegek miatt, más pedig azt kifogásolta, hogy a porpúderes lépés tönkretette, és elcsomósította a szempillaspirál festékét.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!