A hónap legjobb új szépségkütyüjei

2022. november 04.
Az otthonunk falai közti szépülés és wellness fontossága a koronavírus óta talán még inkább felértékelődött. A testi-lelki szépülést pedig egyre okosabb elektromos szerkezetek is segítik, amelyeknek a köre egyre csak bővül. Most három friss terméket mutatunk, amellyel szebbé teheted az egyre hűvösebb napokat, miközben jobb formába is hozod magad.

Rovatunkban rendszeresen adunk hírt a szépségipar legújabb izgalmas bevezetéseiről, és messze nem csak a folyékony halmazállapotú ígéretes újoncokról, hanem az elektromos szépítő nagyágyúkról is. Elektromos fogkefék, szájöblítők, okos arctisztítók, szépítő LED-maszkok, ultrahangos ránctalanító készülékek tömörülnek az elektroshopping műfaj fókuszában.

legjobb-uj-szepseg-kutyukAgeLOC LumiSpa iO Cleansing kit (készülék+ arctisztító), 111 803 Ft

Az őszi időszak egyik legokosabb bőrápolási megoldásával jött ki a NuSkin. 2017-ben az ageLOC LumiSpa rendszer bevezetésével már óriásit szóltak az arctiszítító piacon, ezen pedig most újabbat, nagyobbat csavartak. Megérkezett az okosabb, szupererős változat, amely a ragyogó, sima, szelfiképes bőr elérésében segíthet rengeteget napi szinten De hogy pontosan mit is ígér a kecses, kézre álló szuperokos eszköz? Nem kevesebbet, minthogy mindössze két perc alatt, naponta kétszer alkalmazva, alapos tisztítást, puhaságot, simaságot, ragyogó arcbőrt, kisebb pórusméret és világosabb bőrtónust ad. Ráadásul egy Nu Skin Vera nevű alkalmazás is starthoz áll vele, új funkciók egész sorát (intelligens útmutató, személyre szabott bőrápolási rutinok, szelfi idővonal, használati trendek, hasznos információk, stb) nyitva meg.

legjobb-uj-szepseg-kutyukForeo LUNA 4 body mélytisztító testkefe

Gigalépés a Foreótól a legújabb okos dobása bőrápolási fronton. Ami pedig a legérdekesebb, hogy a svéd beautytech óriás a hagyományos bevezetés előtt először NFT (nem helyettesíthető token) formájában dobta piacra a LUNA 4 arctisztító család digitális verzióit, az ezek eladásából származó bevételeket pedig olyan jótékonysági alapítványok kapják, amelyek mentális és bőrproblémákkal küzdő embereken segítenek. Na de nézzük is, mivel rukkoltak elő az új LUNA 4 body képében. Egy olyan, a test mindennapos mélytisztításra fejlesztett masszázskefével, amely a T-Sonic rendszerével, ultrahigiénikusan (szilikon sörtéi 35-ször higiénikusabbak, mint a nylonsörték). A masszázs kefe 99%-ban eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírt a bőrről, így kifejezetten hű társad lehet, ha gondod van az eltömődött pórusokkal és a pattanásokkal. Használatával ráadásul csökkenthető a narancsbőr, mivel célba veszi a kollagéntartályokat, amelyek folyadékot halmoznak fel a bőrben. Javítja a mikrokeringést, a T-Sonic masszázs pedig segít eloszlatni a zsírlerakódásokat.

legjobb-uj-szepseg-kutyukFagnes Bloomy Lotus Bud Diffúzor, 32 490 Ft

Az aromaterápiás roll-onokat, testolajokat és diffúzorokat kínáló új magyar márka a testi-lelki harmónia szekcióban száll versenybe, és a kütyük terén egészen szemet gyönyörködtető csapattal készül a téli aromaterápiás csúcsidőszakra. Kollekciójukban földszínű modellek, de még gyermekeknek szánt cuki, állati karakteres indulók is akadnak. A mi kedvencünk a Bud (bimbó) nevet viselő, a virágok kezdeti formáját idéző modell. Nemcsak sikkes kiegészítő lehet az otthonodban, de erőteljes aromapárája révén finoman beillatosítja a nappalidat vagy hálószobádat (akár 45 m²-ig), miközben egészséges nedvességet biztosít a szoba száraz levegőjének. Látványként is imádni való: beépített nyugtató fényterápia (lila, halványkék, zöld és gyertyafény) funkcióval bír, ráadásul a diffúzor tükörhatású alján víztükörként fodrozódik az illatpára, ahogy a magasba száll…

Olvass tovább!