3 pofonegyszerű szilveszteri frizura pár lépésben

2022. december 27.
A szilveszteri frizura fontos része az ünnepi megjelenésnek, de néha feladja a leckét, pláne ha nincs ötletünk egy igazán látványos, mégis egyszerűen elkészíthető alkalmi hajviseletre. Következzen három izgalmas szilveszteri frizura, amit alig 5-10 perc alatt magunknak is elkészíthetünk, fodrász segítsége nélkül.

Buborékhaj seperc alatt

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olga Pallikara (@olga.pallikara) által megosztott bejegyzés

Egy igazi megúszós, de mégis nagyon látványos választás szilveszteri frizura terén, azoknak akiknek megfelelően hosszú, egyenes hajuk van, cserébe komoly időhiányban szenvednek. Kicsit komolyabb nekifutást igényel, hogyha hullámos a hajunk (a göndör tincsek sajnos nehezítő faktornak számítanak), mert itt érdemes egyenes alapra dolgozni. Kezdjünk egy szoros, tarkó közeli copffal (a fej közepén is jól mutat, ezt a saját vonásaink, fejformánk és ízlésünk határozzák meg). Ezt követően jöhet a buborékhajhoz elengedhetetlen tupírfésű és az újabb hajgumik bevetése – szép sorjában, mintegy araszonként új szakaszt alkotva. A „buborékokat” kézzel is formázhatjuk a végén, hogy valóban formás, gömbölyded alakot öltsenek.

Hollywoodi glamúr

Ha ki akarjuk maxolni az elegáns, szexi szilveszteri vagy alkalmi frizurát, ezzel az inspirációval nem lőhetünk mellé. Az sem baj, ha nem kifejezetten frissen mosott a hajunk. Az elülső tincseket féloldalt elválasztva, a tarkón szoros kontyban összefésülve adjuk meg az alapot. Elöl egyik oldalt hajhabbal formázzuk szexire, hullámosan esőre a tincseket, a másik oldalt sűrű fogú fésűvel pedig lesimítjuk a fejre. A szilveszteri frizurának szó szerint a csúcsdíszei az apró, hajba hegyezett gyöngyök, de ezeket akár díszes, apró csatokkal is helyettesíthetjük.

Hullámos és pikáns

szilveszteri-frizura-egyszeru

Ha nem akarunk copfban, kontyban gondolkodni, ami a szilveszteri frizura kiválasztását illeti, de szeretjük a hullámos loknikat, akkor az ünnepi hajviseletünk lehet ennek a kibontott, méretes csattal díszített inspirációnak a hasonmása is. Itt szinte kötelező a féloldalasan elválasztott frizura, amely már alapból egy kis bujaságot kölcsönöz a megjelenésnek. Mindez nagyon szépen működik frissen mosott, hullámos, fényes tincsekkel, amikben az egyetlen kiegészítő nem más, mint az egyik, a kisebb hajmennyiséget tömörítő oldalon, a fülcsúcstól kezdődően elhelyezett, nagy, a szilveszteri szettünkhöz, sminkünkhöz is passzoló méretes csat, amely biztosan kiemel bennünket a szilveszteri tömegből.

Fotó: Pinterest, Getty Images

Olvass tovább!