2022 legfelkapottabb szépséghackjei

2022. december 30.
A TikTok beauty hackek idén is nagyon nagyot mentek, rengeteg szépségtrükkel találkozhattunk az év során. Mi most három olyan szépséghacket mutatunk, amelyet érdemes megjegyeznünk.

A szuperkönnyű kontúrozás

@meganlavallie

sometimes a straight line from your ear can look a little intense #contourhacks #contour #makeup

♬ Elevator Music – Bohoman

Egy houstoni TikTok-felhasználó, Megan Lavallie rendszeresen meglepi követőtáborát egyszerű, de hatékony szépségtippjeivel, amelyek közül az arc kontúrozására bevetett beauty hackre nagyon sokan felfigyeltek. A rövid videót azzal nyitja, hogy„van egy pont az arcunkon, amelyen ha lyukat fúrnánk, az érintené a fogainkat”, majd a TikToker demonstrálja is a szavait Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand kontúrceruzájával – egy pontot felrajzolva az említett területre. A magasabban fekvő arccsontok illúziója érdekében azonban nem variál össze-vissza ecsettel az arcon, ahogyan azt sokan mások ajánlják kontúrozó sminkvideókban, hanem egy masszív ecsettel finom elmossa a méretes pötty kontúrjait az arcon, kiemelve az orca ívét.

Szexi loknik zoknival

@sophiebarkleyy

How am I just trying this now ?!? 😍👸🏼 The easiest and cutest heatless curls I cannnn’ttttt deal 🤩🤩🤩🤩 #heatlesscurls #sockcurls #viralhairtrend #viralhair #servinghair

♬ its you its You its all for you – 𝐛𝐫𝐨𝐨𝐤𝐥𝐲𝐧 𝐫𝐨𝐬𝐞𝐬

Ha nem vagy barátja a hővel dolgozó hajformázóknak, és csakis a természetes, praktikus megoldások híve vagy, akkor a hosszú fürtjeidet akár az idei év egyik legsikeresebb szépséghackja segítségével is formázhatod. Sophie Barkley – a méretesebb leggingssel vagy övvel történő módszerek helyett – a zoknival való hajcsavarást mutatta meg a rajongóinak, pontosabban annak látványos eredményét. Zseniális, egyszerű és nagyon természetes megjelenést kölcsönöz a hosszú fürtöknek – anélkül, hogy forró levegővel kellene roncsolnunk a hajszálakat a szexi hullámokért.

Szempillaszínezés mesterfokon

@glamwithsuzan

Easy DIY #viral #coloredlashes hack using @mattelashes washes out with water ❤️✨ #fyp #makeup #makeuphacks #lashes #beautyhacks

♬ som original – Duda Astassie

2020-ban a színes szempillák szinte magukkal söpörték a közösségi média beautyszekcióját, de a trend még most, két évvel később is nagyot megy. A torontói Suzan Dabas TikTok-felhasználó szépséghackje nem más, mint az, hogy a teljes szempilla színezése helyett néhány szempillaszálra vitt fel csupán élénksárga szemhéjfestéket, így csíkos hatást ért el. A művelethez a Matte Lashes Pastel Water-Activated Palette-et és egy kis ecsetet használt, utóbbit a szempillák festéséhez. Vízben oldódó pigmenttel dolgozott, így a szempilláink öblítés után könnyen visszanyerik az eredeti színüket.

Olvass tovább!