Öt koffeinnel tuningolt kozmetikum, ami életet lehel a fáradt bőrbe

2023. január 02.
A koffein nem csak akkor jön jól, ha a testbe akarunk életet lehelni, a fáradt arcbőrrel is csodát tesz. Mutatjuk a kedvenc, koffeinnel erősített szépségápolási termékeinket, amelyek felfrissítik a bőrt, eltüntetik a szem körüli karikákat és duzzanatokat.

The Ordinary Caffeine 5% + EGCG szérum

Ordinary koffeines szérum

A szem körüli karikáknak, duzzanatoknak és a cellulitisznek üzen hadat a koffeinnel és a zöld teában fellelhető gyulladáscsökkentővel (EGCG) tuningolt szérum, ami egyszerre megfizethető és hatékony. A kozmetikum, miközben nyugtatja a bőrt, a vérkeringést is serkenti. A gyártó nem rejti véka alá, hogy a kozmetikum nem minden esetben hoz eredmény, például a genetika számlájára írható kontúrvonalon, ami a szemüregcsont és a zsírpárna eredménye, nem biztos, hogy tud segíteni.

Revlon ColorStay Skin Awaken 5-In-1 Concealer

Revlon koffeines korrektor

A pénztárcabarát korrektorban található koffein és C-vitamin látványosan felfrissíti a fáradt szemeket. Miközben 24 órán át természetes fedést biztosít, segít elrejteni a duzzadtságot, a sötét karikákat. Külön jó hír, hogy a sima, szivacsos hegyű applikátorral a korrektor felhordása gyerekjáték.

Vichy Liftactiv Supreme szemápoló

Vichy szemránckrém

A korrekciós szemkörnyékápoló elsősorban 40 feletti, érzékeny bőrrel megáldottak számára készült, akik nemcsak a ráncokkal, de sötét karikákkal, a szem alatti táskákkal is szeretnék felvenni a kesztyűt. Hatóanyagainak (koffein, természetes cukor, vadgesztenye-kivonat) köszönhetően felpezsdíti a bőr mikrokeringését, megtartja a vizet és nyugtatja a bőrt.

Nuxe Crème Prodigieuse Boost Multikorrekciós szemkörnyékápoló gél

Nuxe koffeines szemkörnyék ápoló

A jázminvirág-alapú szemkörnyékápoló antioxidáns-komplex a rohanó életstílus (fáradékonyság, stressz) és városi környezet bőrön jelentkező káros hatásai ellen harcol, miközben egész napos hidratáltságot és frissességet biztosít. A bőr láthatóan és érezhetően simább, feszesebb és ragyogóbb lesz.

Clinique Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24hr wear korrektor

Clinique koffeines korrektor

Az olajmentes, tökéletes fedést biztosító korrektor 24 órán át végzi a dolgát: úgy fedi el és hidratálja a bőrt, hogy a helyén marad, nem ül be a ráncokba, ellenáll a párás környezetnek és az izzadság sem fog rajta.

Forrás: Wellandgood

Olvasd el ezt is!