Bizarr hajtrend terjed a millennial generáció körében

2022. december 16.
2023-ban állítólag még népszerűbb lesz majd ez a látványos, de meglehetően furcsa hajtrend.

Elsőre maga Szörnyella De Frász juthat eszünkbe az úgynevezett gemini hair hajtrendről, melynek lényege, hogy a hajat két részre osztjuk és két kontrasztos színnel színezzük. A színek változóak: létezik szőke-barna, fekete-kék, vörös és szőke, vagy bármilyen más extrém párosítás. Akár az egész hajat is elfelezhetjük, de olyan verzió is lehetséges, amiben csak egy kisebb blokkot (például az arcot keretező tincseket) festünk más színűre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLEACH (@bleachlondon)

A Pinteresten máris elképesztően népszerűnek számító hajtrendet állítólag a millennial generáció rajongása kapta fel, és a szakértők szerint 2023-ban valószínűleg még többen választják majd ezt az extravagáns frizurát.

Az biztos, hogy ezt a különleges hajtrendet csak bevállalósoknak ajánljuk, hiszen ilyen hajjal garantáltan azonnal kitűnünk majd a tömegből. Ha szeretnéd egy kicsit közelebbről is megismerni a stílust, mutatunk néhány inspiráló példát:

Ha inkább visszafogottabb hajfestési trendet próbálnál ki, nézd meg 2023 legmenőbb hajtrendjét, a winter gold festést is!

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!