Az idei nyaralásokon a kagylós köröm hódít

2023. július 08.
2023 nyarának egyik legjobban szeretett körme lesz a kagylós köröm. Összeszedtünk pár inspirációt, amiket bátran kérhetünk a körmösünktől a szezonban.
A nyár legtrendibb manikűrje a kagyló köröm.
  • A 2023-as nyári manikűrtrendek legizgalmasabbja a kagyló köröm.
  • Mutatunk kagylós körmöt a bevállalós és a visszafogott köröm kedvelőinek is.
  • A kagylós körmök legkifinomultabb formája a fényes, igazgyöngyből inspirálódó verzió. 

Lassan beköszönt az igazi meleg és napfényes nyár, és ez sokak számára azt is jelenti, hogy szívesen csobbannának egyet a tengerben vagy a tavakban. Az ilyen nyaralások egyik kiegészítője a hozzájuk illő köröm. És mi illene jobban a tenger hullámaihoz, mint a különböző kagylók? Mutatunk pár kagylós körömötletet.

Visszafogottabb kagylók

Akik a kevésbé élénk körmökre voksolnak, azoknak tökéletes választás lehet ez az elegáns és bájos köröm. Alapszínében megtartja a bőrünk színét, csak körmünk vége játszik a kagylók visszatükröződésével és a tenger elmosódottságával. Mindezt pedig egy-egy apró gyöngyszem teszi tökéletessé minden körmön.

Szép és rendkívül stílusos ez a köröminspiráció. Alapszíne megtartja bőr színét, ezt dobják fel a különböző csillámok és apró kövek. Színeiben vegyíti a kék, a zöld, a rózsaszín és az ezüst árnyalatait. Leginkább egy korallzátonyra hasonlít ez az összeállítás, hiszen a köröm vége átlátszó marad.

Látványos és merész kagylós köröm

Sokan a nyáron szeretnek kipróbálni egy-egy izgalmas körömötletet. Számukra jó választás lehet ez a teljes kagylóőrület. Alapszíne márványfehér, mint az igazi tengeri kagylóknak. És ezt egészíti ki rendkívülien a sok apró és ízléses gyöngyszem és csillám. Térbeli hatást is kelt ez a manikűr, olyan, mintha tényleg pár kagylót ragasztottunk volna rá a körmeinkre.

Teljes kagylóőrület látható ezen a körmön. Ha nagyon bátrak vagyunk, akkor vállaljuk be a mostani nyárra, biztosan nem fog szembejönni velünk hasonló! Sokféle márványos szín és kagylóminta borítja be összes körmünket. És ehhez társulnak az olyan hatást keltő minták, mintha épp most csöppent volna egy vízcsepp az egyik ujjunkra.

Színes és élénk körömötletek

A kék különböző árnyalatait kedvelőknek kitűnő választás lehet ez a türkizkék alapú kagylós köröm. Kellően feltűnő és mégis stílusosan nyárias. A kék csillámok a tenger árnyalatait láttatják velünk, és mintha a tenger mélyébe tekintve meglátnánk egy árválkodó kagylót, ami hirtelen a gyűrűs ujjunkra került.

A kék alapszíne a nyárnak, főleg, ha víz mellé megyünk nyaralni. Ez a világoskék köröm kitűnő választás lehet városnézéshez, majd az utána következő hosszú fürdéshez is. Apró tengeri minták tarkítják a középső ujjunkat, a gyűrűs ujjunkat pedig egy ízléses kagylóminta egészíti ki.

Kiemelt fotó: Instagram Forrás: Stylist UK