Köszöntsük türkiz körmökkel a nyarat

2023. június 10.
Ha nyár, akkor napsütés, fagyi és élénk körmök! Mutatunk pár türkiz köröminspirációt, amelyekkel mindennapjaink részévé tehetjük a nyár vibráló színét.
Túl soknak érezzük a türkiz körmöket? Válasszuk csak minta formájában!
  • A nyár egyik trendszíne a tenger kékjét idéző türkiz. 
  • Legyen szó körömlakkról vagy épített körmökről, a türkiz alapszínként vagy díszítésként is megállja a helyét. 
  • Ha még csak most barátkozunk az élénk színű manikűrrel, kipróbálhatjuk minták vagy francia köröm formájában is. 

Letisztult türkiz

A türkiz önmagában vonzza a tekinteteket, ám bézzsel kombinálva letisztult hatást kelt. Ezen a manikűrön ugyan visszafogott a csillámpor, de bátran kérhetünk többet, az is klasszul néz ki.

Minták kavalkádja

Akad itt mindenféle minta, amivel biztosan egyedi manikűrt kérhetünk körmösünktől. Az ügyeskedőknek pedig jó szórakozást kívánunk az elkészítéséhez.

A nyár egyik nagy slágere a türkiz árnyalat.

Türkiz és naplemente

Az egyszerű türkiz remek kombináció a fekete és fehér pöttyökkel. Ezt az összeállítást megkoronázza a naplementét idéző köröm, így felidézi a tengerpartok színvilágát.

Türkiz baby boomer

A baby boomer egy örök kedvenc, megbízható választás. Türkizben is remekül mutat, lelki szemeink előtt megjelenik, ahogyan a hullámok a homokos tengerpartot nyaldossák.

Fényes foltok

A türkiz mellé társul a nyár összes vibráló színe. Tökéletes választás lehet akár fesztiválokra is, nekünk egy látványos tűzijátékot juttat az eszünkbe.

Tündéri körmök

Az arannyal húzott vonalak miatt könnyen elképzelhető, hogy a tündéreknek is ilyen körmei lehetnek. Elegáns, misztikus, és ami a legfontosabb, elképesztően szép. Az egyedi minták és motívumok lágy ötvözése egyáltalán nem teszi zsúfolttá a körmöket.

Türkiz hullámok

Egyenesen jólesik a tekintetet ezeken a körmökön pihentetni. A lágy vonalak esztétikusan kúsznak végig, szinte megnyugtatják csodálóit. A kis pöttyök, mint apró részletek izgalmassá teszik a manikűrt, így minden ujjon van mit nézni.

Egyenesből keresztbe

Így varázsolhatjuk körmeinkre a trópusi tengerpartokat. A türkiz újra arannyal társul, és ez a manikűr is remekül néz ki, az egyszerű fekete vonalak szépen kiemelik az aranyszínű levelet.

Francia türkiz

Ezekkel a körmökkel új szintre emelhetjük a francia manikűrt. A csillogó türkiz egyértelműen a főszereplő, minden tekintet egyből a köröm hegyére szegeződik. Biztosan nem maradnak el a dicséretek, ha ezt a mintát választjuk!

Fotó: Getty Images