Drónokkal zaklatják Harryt és Meghant Los Angelesben

2020. június 01.
A hercegi párnak már a saját otthonában sem lehet nyugta.

Hiába hagyták maguk mögött a királyi udvart, a paparazzók az Egyesült Államokban sem hagynak sok nyugtot Harrynek és Meghannak. Sőt, a lesifotósok zaklatása az információk szerint egy egészen új szintre lépett: drónokkal kezdtek körözni a pár Los Angeles-i otthona felett, hogy így készítsenek róluk intim képeket.

harry-meghan

A Daily Beast információi szerint a hercegi pár már legalább öt drónról tett bejelentést a helyi rendőrségnél az elmúlt hetekben – volt olyan eset, amikor a drón csupán néhány méterrel a fejük felett repült el. A házuk felett köröző szerkezetekkel a paparazzóknak sikerült már fotót készíteniük a pár egyéves kisfiáról, Archie-ról, de azt is lencsevégre kapták, ahogy Harry és Meghan sétáltatja a kutyáját.

Olvastad már?

Egy Beverly Hills-i villában élnek

Bár Anglia után először Kanadában telepedtek le, a koronavírus-járvány kirobbanásakor elhagyták az országot, és az Egyesült Államokban, Los Angelesben találtak maguknak új otthont. A hírek szerint a hercegi pár jelenleg a színész, Tyler Perry 18 millió dolláros, tehát nagyjából 5,8 milliárd forintos luxusvilláját bérli. A toszkán stílusú ingatlannak 8 hálószobája, 12 fürdőszobája van, és egy 22 hektáros birtokon, egy kisebb domb tetején helyezkedik el, ahonnan lenyűgöző látvány nyílik a városra.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images