Itt a vége Kim Kardashian és Kanye West házasságának

2021. január 06.
Jó ideje sejteni lehetett már, hogy nincs minden rendben a pár házasságával.

Kim Kardashian és Kanye West házassági válságáról először tavaly áprilisban kezdtek el cikkezni a lapok, mikor a koronavírus miatti házi karantén során West gyakorlatilag magára hagyta feleségét. Kardashiannak egyedül kellett gondoskodnia a négy gyerekükről, amíg a rapper inkább a kreatív energiáinak kiélésével volt elfoglalva. A karantén során gyakorlatilag külön is költöztek: West elvonult a Wyomingban található farmjára, míg a felesége és a gyerekei maradtak Los Angelesben.

Nyár elején aztán a rapper bejelentette, hogy beváltva ígéretét, indulni fog az amerikai elnökválasztáson. A kampánynyitó eseménye végül botrányba fulladt, amikor West a színpadon, magából kikelve zokogni kezdett, majd hisztérikusan arról kezdett beszélni, hogy ő és Kim majdnem elvetették kislányukat, North-ot. Már ezzel a húzásával is kiakasztotta feleségét, ám West itt még nem állt meg, kis idő múlva Twitteren folytatta az ámokfutását: fenyegetni kezdte Kardashiant és annak családját, és azt állította, hogy évek óta el akar már válni Kimtől.

Ezt olvastad már?

West kifakadása után Kim Kardashian még próbálta menteni a menthetőt, együttérzést és türelmet kért a férjének, akit évekkel ezelőtt egyébként bipoláris zavarral diagnosztizáltak.

Bár 2020 második felében a botrányok szépen lassan elcsitultak, azt tudni lehetett, hogy Kanye West továbbra is a tanyáján él, messze a családjától. Utoljára három hónapja mutatkoztak együtt, amikor Kardashian a gyerekekkel együtt Wyomingba utazott, hogy néhány fotó erejéig együtt pózoljanak. Az infók szerint a pár a karácsonyt sem töltötte együtt, a reality sztár pedig már jó ideje a jegygyűrűjét sem hordja.

Hiába szóltak arról a pletykák, hogy Kim Kardashian rendbe szeretné hozni a házasságát, a Page Six információi szerint mostanra végül feladta a dolgot, és már egy válóperes ügyvédet is keresett magának. A hírek szerint Kardashian az Angelina Jolie és Heidi Klum válását is levezénylő Laura Wasser válóperes sztárügyvédet kérte fel a válókereset előkészítésére.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images