J.Lo újrajátszotta húsz évvel ezelőtti klipjét

2021. január 26.
Hihetetlen, de húszéves Jennifer Lopez egyik első világslágere, a Love Don’t Cost A Thing. A jeles évforduló alkalmából az énekesnő új klipet készített hozzá, a világ pedig imádja.

Újabb bizonyíték, hogy Jennifer Lopez nem öregedett egyetlen napot sem az elmúlt húsz év alatt, vagy legalábbis nem látszik rajta, a frissen forgatott új videója a két évtizeddel ezelőtti slágeréhez.

jennifer-lopez-videoklip-20-ev

Még leírni is sokkoló, de Jennifer Lopez 2001-ben adta ki a Love Don’t Cost A Thinget, amely tulajdonképpen elhozta a világhírnevet az énekesnőnek. A közösségi oldalára posztolt most új klipet a kerek évforduló alkalmából, újraforgatva az ikonikus jeleneteket. 

„Boldog 20. születésnapot a második albumomnak, a J.Lo-nak!!!! Egy kis móka az új forgatásból” – írta Lopez a videó mellé.

Az eredeti klipben Jennifer Lopez arany bikinialsóban és egy fehér megkötős felsőben énekel, az 51 éves énekesnő ezúttal egy hosszú kabátot visel a saját képével díszített haspólóval és fehér sorttal. Az eredeti videóhoz hasonlóan leveszi a napszemüvegét és drága ékszereit, mielőtt elsétál a kamerától.

Mutatjuk az eredeti videót is, ha valaki már nem emlékezne pontosan.

Jennifer Lopez a huszadik évforduló hetében egy másik emlékezetes fellépést is maga mögött tudhat: Joe Biden és Kamala Harris beiktatási ceremóniáján énekelt. Két dalt adott elő, a This Land Is Your Land és az America the Beautiful különleges, erre az alkalomra írt változatát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Az énekesnő tetőtől talpig fehér Chanel kosztümbe öltözve. Ez a ruha mintegy főhajtás volt a korai szüfrazsettek előtt, a gyöngy karkötők pedig Kamala Harris rajongását idézték a hasonló ékszerek iránt.

Forrás: Marieclaire.com.au Fotó: Getty Images

Olvastad már?