A koronavírus-járvány Jennifer Lopezt sem kíméli

2020. november 19.
Nyíltan vallott mélypontjairól Jennifer Lopez, amivel a koronavírus-járvány kirobbanása óta küzd. Ahogy legtöbbünknek, az 51 éves énekesnőnek és gyermekeinek is több mélypontja is volt az elmúlt hónapokban.

„Nem könnyű – vallotta be egy spanyol nyelvű rádióinterjúban Jennifer Lopez. – Úgy vélem, mindenkinek voltak és vannak olyan pillanatai, amióta kitört a koronavírus-járvány, amikor depressziós, vagy fél attól, ami a világban történik éppen.”

jennifer-lopez-koronavirus-jarvany-depresszio

Jennifer Lopeznek két gyermeke van, a 12 éves ikerpár, Max és Emme, akiknek Marc Anthony, az énekesnő előző férje az édesapja. Lopez jelenlegi vőlegénye, Alex Rodriguez szintén két, az előző házasságából született gyermeket nevel, a 16 éves Natashát és 12 éves Ellát. 

Egy konkrét esetet is elmesélt Jennifer Lopez, amikor Emme fordult hozzá dühösen és mérgesen. „Sírva jött oda hozzám az ágyba a lányom. Miért történik ez az egész? Hiányoznak a barátaim. Miért történik ez az életünkkel?” – mesélte el Lopez, mi zaklatta fel gyermekeit legjobban a karanténban. „Plusz jöttek még a tüntetések és minden, amit láttak és éreztek maguk körül.”

„Azt válaszoltam neki, hogy néha a dolgoknak változniuk kell, és amikor a változás történik, az néha fáj. De ez mind azért történik, hogy jobb legyen. Néha át kell élnünk ilyen pillanatokat is, ilyenkor erősnek kell maradnunk, és hálásnak lennünk, hogy egészségesek vagyunk, együtt vagyunk és szeretjük egymást.”

Jennifer Lopez hangsúlyozta, hogy nagyon fontos az ilyen mentálisan megterhelő időszakokban, hogy aktívak maradjunk. „Sokkal fontosabb ilyenkor, amikor rosszul érezzük magunkat, hogy felkeljünk, és csináljunk valamit. Egy kicsit mozogjunk, főzzünk, vagy bármit tegyünk, amitől jól érezzük magunkat. Fel kell kelnünk, és menni tovább.”

Olvastad már?

Forrás: ET
Fotó: Getty Images