Meglepően visszafogottra sikerült az idei Super Bowl félidei show-ja

2021. február 08.
A látványos show helyett The Weeknd inkább a zenére koncentrált.

Az elmúlt évek fellépői szinte folyamatosan megpróbáltak egymásra licitálni, mindenki a korábbinál látványosabb, grandiózusabb előadást akart összehozni a Super Bowl félidei show-jára. 2017-ben például Lady Gaga a koncert elején szó szerint berepült a stadion tetejéről a pályára, míg tavaly  Jennifer Lopez és Shakira leginkább a túlfűtött táncmozdulataikkal hívták fel magukra a figyelmet.

Ha érdekel a tavalyi Super Bowl, ezt nézd meg!

The Weeknd azonban szakított a hagyományokkal, és egy meglepően minimális show-t adott elő tegnap, ráadásul még sztárvendéget sem hívott maga mellé. Szinte kizárólag csak az éneklésre koncentrált, és arra, hogy egy valóban minőségi koncertet adjon elő. Ez pedig sikerült is neki – mindössze annyi hiba csúszott csak a gépezetbe, hogy valamilyen technikai probléma miatt az egész koncert meglepően halkan szólt. De persze ez nem az előadó hibája volt.

Érdekesség, hogy a Super Bowl félidei show-ért az előadók nem kapnak fizetést, hanem ők maguk szoktak saját pénzükből költeni rá. Így volt ez idén is, The Weeknd összesen 7 millió dollárt, azaz több mint 2 milliárd forintot ölt bele a félideji fellépésébe.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!