Meghan és Harry a második babájuk bejelentésével Diana előtt tisztelgett

2021. február 15.
Egyáltalán nem véletlen, hogy a terhesség hírét pont Valentin-napon osztották meg a világgal.

Nem túlzás azt mondani, hogy egész világot meglepte Meghan Markle és Harry herceg tegnapi nagy bejelentése. A hercegné sajtósa tegnap a People magazinnak elárulta, hogy Meghan a második babáját várja, majd a hírt egy csodaszép, fekete-fehér fotóval is megerősítették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés

Időközben pedig az is kiderült, hogy miért pont a tegnapi napot választotta a pár bejelentéshez. A magyarázat nemcsak megható, de nagyon is logikus: a brit királyi család 1984-ben pontosan Valentin-napon jelentette be, hogy az akkor 22 éves Diana hercegnő a második babájával terhes. A Valentin-napi baba 37 évvel ezelőtt Harry volt, aki ezzel a február 14-i bejelentéssel nemcsak a hagyományt vitte tovább, de tisztelgett is édesanyja emléke ellőtt.

Ezt olvastad már?

Meghannak tavaly nyáron is volt egy terhessége, a magzat azonban akkor sajnos elment, a tragédiáról pedig a hercegné egy szívbe markoló esszét is írt a The New York Timesnak. Ezek után valószínűleg nem sokan számítottak rá, hogy a pár ilyen gyorsan próbálkozik majd a családbővítéssel – holott Harry korábban utalt már rá, hogy mindenképpen szeretnének még egy gyereket. De azt is tudni lehet, hogy a bolygóra való tekintettel és a klímaváltozás miatt kettőnél biztosan nem fognak több gyereket bevállalni.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!