Gyászol a Twitter: Chrissy Teigen búcsút mondott a követőinek

2021. március 27.
Elsötétült Chrissy Teigen Twitter-oldala, miután a modell törölte magát az alkalmazásból. Teigennek elege lett a negatív hozzászólásokból, ezért döntött úgy, hogy nem akar többé a közösségi oldalon posztolni.

Az egyik legkarakteresebb és legnépszerűbb posztolóját veszítette el a Twitter. Chrissy Teigen volt az egyetlen híresség, akit a korábbi amerikai elnök, Donald Trump letiltott, míg utódja, Joe Biden bekövetett, George Clooney pedig külön kiemelte, hogy rajong a riposztjaiért.

chrissy-teigen-bucsu-twitter

„Nem érzem úgy, hogy pozitív hatással lenne rám a közösségi oldal, sőt, inkább negatív érzéseket kelt, így azt hiszem, ez a megfelelő időpont, hogy befejezzem” – írta Chrissy Teigen abban a posztban, amelyben búcsút vett 14 millió követőjétől. 

„Több mint tíz évig a világom részei voltak – kezdte levelét Teigen. – Őszintén mondom, sok mindent köszönhetek ennek a világnak, amit együtt teremtettünk. Sokan közületeket a barátaimmá váltatok. De itt az ideje, hogy búcsút vegyek.”

Miért döntött így?

A folytatásban a modell elárulta döntése okát is: az online töltött idő mély sebeket ejtett rajta, és még nem tanulta meg, hogyan zárja ki a negativitást, amely a Twitterről érkezik felé. „A vágyam arra, hogy szeressenek, és a félelmem attól, hogy az emberek utálnak, olyan valakivé tett, akit nem akartatok követni. Más ember lettem, mint aki elkezdte ezt a Twittert” – írta Chrissy Teigen. 

Szerencsére búcsúja csak a Twitternek szólt. Az Instagramot nem szándékozik feladni Teigen, az ottani 34 millió követője még számíthat vidám, időnként esetlen, vagy éppen dögös képeire.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?