Orlando Bloom reggelizési szokása az egész internetet kiborította

2021. március 23.
Nagyot megy a héten Orlando Bloom: először a Katy Perryvel való szexuális életéről árult el egy kicsit túl sok infót, majd eg interjúban arról mesélt részletesen, hogy miként is telik egy átlagos napja. Ha azt gondolod, hogy ez utóbbiban nincs semmi különös, akkor várj, amíg megtudod, mi mindent szokott a színész reggelizni.

Valószínűleg maga Orlando Bloom sem számított rá, hogy a brit The Sunday Timesnak adot legutóbbi interjúja ennyire ki fogja akasztani a netet. Az interjúban Bloom az életmódjáról és napi rutinjáról mesélt, például arról, hogy miként vigyáz az egészségére, hogy hogyan kezdett el újra legózni a kislánya kedvéért, és arról, hogy hogyan is néz ki egy átlagos napja. A mindennapjai bemutatása során pedig a reggeli szokásaira is kitért…

orlando-bloom

Bloom elmondta, hogy miután ébredés után eltöltött egy kis időt a lányával, Daisyvel, a napját egy 20 perces buddhista kántálással kezdi, majd olvas is egy kicsit a buddhizmusról, amit gyorsan ki is ír az Instagramjára. Ezután következik az a bizonyos reggeli.

Mint mondta, szereti kiérdemelni a reggelijét, ezért elsőnek csak némi zöld port fogyaszt, amit összekever egy „brain octane oil” nevű termékkel, majd ad hozzá egy kis kollagénport is, mert az jót tesz a körmeinek és a hajának, és kever bele még egy is fehérjét. Nem teljesen tiszta, hogy magyarul mi lehet ez a bizonyos „brain octane oil”, de a furcsa nevű olaj beazonosítása még az angolszász netezőknek is feladta a leckét. Ha pedig mindez megvolt, Bloom túrázni indul a nyugodt Los Angeles-i reggelben, miközben Nirvanát és Stone Temple Pilotsot hallgat.

Ezt olvastad már?

9 körül aztán jöhet a kiérdemelt reggeli, ami általában egy kis zabkásából, mogyorótejből, fahéjból, vaníliakivonatból, mogyoróból, goji bogyóból, vegán fehérjeporból és egy csésze PG Tips nevű teából áll. „90 százalékban növényi étrenden élek, havonta talán egyszer eszem vörös húst. Néha ránézek egy tehénre, és arra gondolok, hogy ez a valaha volt legcsodálatosabb dolog” – fejezte be a bizarr interjúját a színész.

A beszélgetésből kiragadott részletek tegnap óta ellepték az egész Twittert, az emberek nem tudják eldönteni, hogy Bloom vajon csak trollkodott, vagy mindez tényleg halálosan komoly volt. Bárhogy is legyen, a színész furcsa reggelizési szokásait mostanra már jó néhány vicces Twitter-poszt feldolgozta.

Forrás: Hollywoodreporter Fotó: GettyImages

Olvass tovább!