Chrissy Teigen visszatért a Twitterre

2021. április 20.
„Szörnyű érzés, ha elhallgattatod magad” – írta első posztjában Chrissy Teigen, amikor visszafoglalta méltó helyét a Twitter királynőjének járó trónon.

Három hétig bírta kedvenc közösségi oldala nélkül Chrissy Teigen, miután pár héttel ezelőtt bejelentette, hogy törli Twitter-fiókját saját lelki egészségének megőrzése érdekében. „Kiderült, hogy szörnyű érzés, ha elhallgattatod magad, olyan, mintha egyszerre veszítenél el 2000 barátot” – írta visszatérése utáni első posztjában a modell. 

chrissy-teigen-twitter-visszateres

A 35 éves Teigen azzal is viccelődött egy sort, hogy többé már nem volt kivel megosztania a véletlenszerűen rátörő gondolatokat, és az elmúlt három hétben a samponos flakonnak mondta el az eszébe jutó Twitter-üzeneteket. 

Követői azonnal reagáltak, és kifejezték visszatérése miatti örömüket. Korábbi másfél milliós követőtáborát már ismét maga mögött tudhatja a modell. „Furcsa érzés, hogy hiányzik egy híresség, akit nem is ismersz, de mégis úgy gondolsz rá, mint egy barátra. Emiatt olyan furcsa az egész. Boldog vagyok, hogy újra itt vagy” – írta egyik követője Teigennek. „Jobban hiányoztál, mint amennyit ennyi karakterben le lehetne írni, Chrissy” – írta másvalaki a modellnek, hozzátéve, hogy „a Twitter fekete-fehér volt, mióta magaddal vitted a színeket”.

Márciusban a felé érkező negatív kommentek miatt törölte Twitterét Teigen, ám az elmúlt hetekben sem bírta ki teljesen a közösségi oldal nélkül. Férje, John Legend profilján keresztül üzent, amikor már nem bírta magában tartani a gondolatait. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!