Ezen a fotón Harry herceg a fiatal Fülöp herceg kiköpött mása

2021. május 12.
Harry herceg ezen az Ausztráliában készült fotón megszólalásig hasonlít a közelmúltban elhunyt nagyapjára: pont olyan, mint Fülöp herceg 60 évvel ezelőtt.

Az angol királyi család fotósa, Chris Jackson fedezte fel a hasonlóságot Harry és Fülöp herceg között, amiről egy Instagram-posztban is beszámolt. Az egyenruhás Fülöp herceg a róla készült képen 36 éves, mellé tette Jackson a 34 éves Harryt ábrázoló fotót – a hasonlóság valóban rendkívül szembetűnő! 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

A régi képen jól kivehető, hogy Fülöp herceg haja és szakálla is rendelkezett némi vöröses beütéssel, pont mint Harry hercegé. A fotós ezt írta: „Erre az 1957-es retró címlapra Franciaországban bukkantam rá, amikor néhány évvel ezelőtt visszatértünk az esküvőnk helyszínére. Titeket kire emlékeztet a borítón látható Fülöp herceg?”

Majd így folytatta: „Azt hiszem, egy fekete-fehér negatívot színeztek ki, de javítsatok ki, ha tévedek. Leírhatatlanul boldog vagyok, hogy szert tehettem erre a magazinra!” Hozzátette még, hogy ezek a régmúltba visszanyúló, fontos történelmi állomások teszik igazán izgalmassá az angol királyi család fotózását: „Emlékeztetnek azokra az évszázados hagyományokra, amelyek a mai napig jelen vannak az udvarban.”

Harry herceg a fiatal Fülöp herceg kiköpött mása

Jackson bejegyzése kevés híján 10 000 kedvelésre tett szert, és több száz helyeslő kommentet gyűjtött be rövid idő leforgása alatt. Az egyik hozzászóló azt írta, hogy kellett neki egy kis idő, mire rájött, hogy két különböző fotóról van szó, míg egy másik alig akart hinni a szemének: „Micsoda felfedezés! A hasonlóság óriási, és mindkét herceg nagyon jóképű.” Akadt olyan is, akit cseppet sem lepett meg az angol királyi család fotósának felvetése: „Én mindig is úgy tekintettem Harry hercegre, mint a fiatal Fülöp hercegre!”

Fotó: Getty Images / Instagram – Chris Jackson Forrás: Via

Ezt olvastad már?