Meghan és Harry kislányának igazán különleges neve lesz

2021. május 12.
Legalábbis a fogadóirodák szerint. A bukmékerek jóslata szerint a hercegi pár olyan nevet fog választani a kislányának, amivel Fülöp herceg emléke előtt tud tisztelegni.

A rajongók eredetileg meg voltak róla győződve, hogy a hercegi pár a Diana nevet fogja választani a születendő kislányuknak – Harry elhunyt édesanyja emlékére –, de Fülöp herceg múlt hónapban bekövetkezett halála mindent megváltoztatott. Az Egyesül Királyság legnagyobb fogadóhálózata, a Ladbrokes jóslata szerint nagy rá az esély, hogy a baba Harry nagyapja után a Philippa nevet kapja.

meghan-markle-harry-oprah-interju

Az ötlet pedig egyáltalán nem légből kapott, már csak azért sem, mert Harry unokatestvérei, Eugénia brit királyi hercegnő és Zara Tindall is hasonló döntést hoztak: közvetlenül Fülöp herceg halála előtt mindketten a Philip második nevet adták újszülött fiaiknak.

Meghan és Harry idén Valentin-napon jelentették be a második babájuk érkezését egy romantikus fekete-fehér fotóval. Akkor még nem árulták el a kicsi nemét, de néhány hónappal később, a híres-hírhedt Oprah-intrejúban elmondták, hogy ezúttal kislányt várnak. A baba nemsokára, valamikor nyár elején fog megszületni.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images