Orlando Bloom okosítja Harryt a paparazzók ellen

2021. május 18.
Pompásabban nem is alakulhatott volna Harry és Meghan Markle házválasztása szomszédok ügyében. Orlando Bloommal és Katy Perryvel ugyanis annyira megtalálták a közös hangot, hogy a két családfő paparazzófigyelő rendszert is kialakított, hogy így jelezzenek egymásnak, ha lesifotósok ólálkodnak a környéken.

Tavaly júliusban költözött a kaliforniai Montecito egyik luxusbirtokára Harry és Meghan Markle kisfiukkal, Archie-val. A 14,65 millió dolláros villa szomszédságában sem kevésbé illusztris család éldegél, Orlando Bloom és Katy Perry, akikkel rögtön összebarátkozott a brit királyi családtól éppen csak függetlenedett hercegi pár.

harry-orlando-bloom-paparazzi

Harry említette meg Dax Shepard podcastjében, hogy Orlando Bloommal megegyeztek, hogy kölcsönösen figyelmeztetik egymást, ha lesifotósokat észlelnek a környéken. „Két nappal ezelőtt Orlando Bloom küldött nekem üzenetet, mert jött hazafelé, és paparazzókat látott. Megbeszéltük, hogy jelzünk egymásnak. Fotót is küldött, amit a biztonsági embere készített. Egy hosszú hajú fickó volt rajta sapkában, fülhallgatóval, a kisteherautója hátulján egy hatalmas fényképezőgéppel. A kocsinak elsötétített ablakai voltak, egy nő vezetett. A fickó a kocsi hátulján feküdt, és Orlando Bloomékról készített fotókat, ahogy a gyerekekkel játszottak a kertben, meg amilyen hírességet még látott a környéken. Ez normális? Elfogadható ez?” – kelt ki magából Harry.

Azonban még a paparazzókkal együtt sem kell Harrynek annyit aggódnia az inkognitója megőrzéséért, mint korábbi otthonában, az Egyesült Királyságban. Még Archie-t is magával viheti biciklizni, elmondása szerint akkor is sokkal kisebb eséllyel ismerik fel, mint Nagy-Britanniában. „Amióta itt élek, felemelt fejjel járhatok. Másképp érzem magam, leengedhetem a vállam. Úgy sétálhatunk, hogy szabadabbnak érezzük magunkat” – mondta Harry, amiben ezek szerint Orlando Bloomnak is van egy kis szerepe.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!