Salma Hayek majdnem belehalt a koronavírus-fertőzésbe

2021. május 21.
Salma Hayek is bevallotta, hogy átesett a Covid–19-fertőzésen. Még 2020-ban kapta el a koronavírust, és nagyon súlyos beteg lett, ám az orvosának a tanácsa ellenére sem akart kórházi kezelést.

Az 54 éves színésznő 2020 nagy részét a koronavírus-fertőzésből való lábadozással és felépüléssel töltötte. Salma Hayek hét héten át volt karanténban házuk egyik szobájában, hogy nehogy átadja a fertőzést férjének, François-Henri Pinault üzletembernek és 13 éves lányuknak, Valentinának. A betegség legsúlyosabb szakaszában még oxigénre is szüksége volt a színésznőnek. 

salma-hayek-koronavirus

„Az orvosom könyörögött, hogy menjek kórházba, mert olyan rossz állapotban vagyok. De azt mondtam, köszönöm nem, inkább itthon halok meg” – mondta a Varietynek Hayek. 

Bár betegségéről nem beszélt a tavalyi évben, 2020 novemberében közösségi oldalán posztolt egy képet arról, hogy épp mintát vesznek tőle PCR-teszthez, és meg is jegyezte, hogy sokszor átesett már a procedúrán. 

Salma Hayek még mindig szenved a Covid–19 utóhatásaitól, energikussága nem tért vissza, gyakran fáradékony. Bár a munkához visszatért, a House of Gucci című filmet forgatja Lady Gagával, Adam Driverrel és Al Pacinóval.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!