Jennifer Lopez és Ben Affleck új szintre emelik a kapcsolatukat

2021. június 10.
A pár megunta, hogy ide-oda kell utazniuk, ha találkozni akarnak.

Jennifer Lopez négy év után idén áprilisban szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel, de nem szomorkodott sokáig, néhány héttel később már rendszeresen együtt mutatkozott expasijával, Ben Affleckkel. Hosszú hetekig mindenki csak találgatta, hogy vajon mi lehet a két sztár között, és bár nyilvánosan még mindig nem beszéltek a kapcsolatukról, a lesifotósok képeinek köszönhetően már egyértelmű, hogy majd’ 20 év után Bennifer bizony feltámadt a hamvaimból.

jennifer-lopez-ben-affleck

A belsős infók szerint J.Lo nagyon boldog Affleck mellett, az egyetlen problémájuk eddig az volt, hogy túlságosan távol élnek egymástól: az énekesnő Miamiban, a színész pedig Los Angelesben. Ezen fog a közeljövőben változtatni Lopez, aki az E! Online információi szerint fel akarja számolni a Miamiban bérelt otthonát, hogy a gyerekeivel együtt Los Angeles felé tudja venni az irányt, és ott telepedjenek le, Affleck közelében.

„Ezen a nyáron L.A. és a Hamptons között fog ingázni, de Los Angeles lesz a bázisa. Ősszel a gyerekeinek is iskolát fog keresni a városban. Nagyon izgatott a Bennel való kapcsolata miatt, és szeretné tiszta lappal újra kezdeni az életét” – nyilatkozta egy informátor.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!