Jennifer Lopez és Ben Affleck ezúttal Miamiban randiztak

2021. május 25.
Egy belsős forrás árulta el a People magazinnak, hogy a két sztár a montanai kiruccanásuk óta minden egyes nap tartja egymással a kapcsolatot.

Jennifer Lopez és Ben Affleck továbbra is együtt töltik minden szabadidejüket: a paparazzók fotója szerint ezen a hétvégén a színész Miamiba utazott, hogy néhány napot J.Lóval tölthessen az énekesnő floridai otthonában. A képeken jól látható (itt tudod megnézni), hogy Lopez egy hatalmas mosollyal az arcán élvezi Affleck társaságát.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

A People magazin úgy tudja, hogy a montanai mininyaralás óta a pár napi kapcsolatban van egymással, és állítólag az énekesnő rendkívül boldog és izgatott a közös jövőjük miatt. A Daily Mailnek is nyilatkozott a pár egyik ismerőse, és elmondta, hogy Lopez és Affleck igenis együtt vannak, bár jelenleg távkapcsolatban. „Ez egy furcsa helyzet, mivel olyan távol élnek egymástól (Affleck Los Angelesben, J.Lo Miamiban), de úgy tűnik, mindketten elkötelezettek azért, hogy működjön a dolog.”

Több mint egy hónappal ezelőtt robbant a hír, hogy Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez szakítottak, nem sokkal később pedig el is indult a pletyka, hogy az énekesnő az exével, Ben Affleckkel vigasztalódik. Azóta a két sztár rendszeresen mutatkozik együtt, miközben a fél világ azt találgatja, mi történik vajon kettejük között.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!