Harry-t és Meghant most már Emmy-re is jelölték

2021. július 15.
Nem konkrétan Harry és Meghan, hanem az Oprah Winfrey-nek adott interjú kapott Emmy-jelölést, ami nem is meglepő, tekintve mekkora hullámokat kavartak a hercegi pár kijelentései.

Bár elindult Sussex hercegi párjának produkciós cége, és a hírek szerint a Netflixnek gyártott dokumentumfilm már készülőben van, mégis azzal kerültek a 2021-es Emmy-díj jelöltjei közé, hogy interjút adtak Oprah Winfrey-nek. Harry és Meghan Markle így már valóban lassan az amerikai álomgyár fogaskerekévé válik. A botrányos kijelentésekben bővelkedő interjút a kiemelkedő nem fikciós sorozat vagy különkiadás kategóriában jelölték Emmy-re, ahol David Letterman My Next Guest Needs No Introduction című show-jával, a United Shades of America W. Kamau Bell című műsorral, a VICE-szal és a Stanley Tucci: Searching for Italy című sorozattal versenyez.

harry-meghan-oprah-interju-emmy-dij

Még márciusban vált hivatalossá Harry és Meghan függetlenedése a brit királyi családtól, nem sokkal ezután le is ültek Oprah Winfrey-vel beszélgetni. Az interjúban aztán kiteregették a királyi család szinte minden szennyesét, a rasszizmustól kezdve a támogatás hiányán át az öngyilkos gondolatokig. 

Az ominózus interjú óta számos dolog történt a hercegi pár háza táján: Harry az Apple TV+ számára közös műsort készít Oprah Winfrey-vel a mentális egészségről, bejelentették nonprofit szervezetük, az Archwell Alapítvány létrehozását és Meghan kiadott egy gyerekkönyvet. Persze a legörömtelibb és legfontosabb hír mégis az, hogy megszületett második gyermekük, Lilbet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. 

Választ kaptunk azonban arra is az elmúlt időkben, miért merültek olyan mélyre a most Emmy-re jelölt interjúban a brit királyi család sötét titkaiban. “Olyan felnőttként, aki független életet élt, bekerülni ebbe a szervezetbe, teljesen más, mint amit az emberek egyáltalán el tudnak képzelni róla. Nagyon felszabadító, hogy jogom és lehetőségem lehet arra, hogy bizonyos formában kimondhatom: igen, tudok beszélni róla. Hogy ezt mondhatom magamnak, eldönthetem, megteszem-e és kiállhatok magamért” – magyarázta később Meghan Markle.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!