A királynő kezdetben nem volt elragadtatva Katalintól

2021. július 19.
Katalin hercegnének és Erzsébet királynőnek ma már híresen jó a viszonya, de nem volt ez mindig így. A megismerkedésük kezdetén Erzsébet nem volt oda Vilmos barátnőjéért.

A hírek szerint Katalin és Erzsébet között ma már meglepően szoros a viszony. A hercegnének állítólag még közvetlen telefonvonala is van a királynőhöz, amin keresztül bármikor felhívhatja, ha például a dédunokákról szeretne neki mesélni. Sőt, információk szerint Katalin volt az, aki a koronavírus-járvány elején megtanította a királynőt a Zoom használatára.

„Katalinnak és a királynőnek fantasztikus a kapcsolata. Katalin megtalálta a tökéletes egyensúlyt: egyszerre tud tiszteletteljes lenni Erzsébettel, mint a királyi család fejével, és közvetlen, mint a gyerekei dédnagymamájával” – nyilatkozta egy forrás korábban.

katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno

Ám a királyi informátorok szerint ez nem mindig volt így: a megismerkedésük kezdetén a királynő állítólag nem volt elragadtatva Katalintól. Erzsébet nem nézte jó szemmel, hogy Katalinnak nem volt saját identitása, és aggódott a munkamorálja miatt is. Katalin 9 évig járt együtt Vilmossal, mielőtt eljegyezték volna egymást, ez idő alatt pedig azon kívül, hogy egyetemre járt és a herceg barátnője volt, nem sok mindent csinált. Nem volt ambíciója saját karriert építeni, vagy legalább letenni valamit az asztalra.

„A királynő egyszer megjegyezte, hogy Kate nem sok mindent csinált még eddig az életében. Éppen ezért, véleményem szerint idő kellett ahhoz, hogy végül elfogadtassa magát a királyi családdal” – mondta korábban Katie Nicholl királyi szakértő.

Úgy tűnik, a hercegné mostanra összeszedte magát, hiszen a királyi feladatokból már ő is rendszeresen ki szokta venni a részét.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!