Öveket becsatolni, Harry herceg könyvet ír az életéről!

2021. július 21.
Startup srác, podcast műsorvezető, producer – és most már író is. Harry herceg önéletrajza egyre hosszabb, és úgy tűnik, a frissen függetlenedett királyi fenség nem tervezi, hogy lassít a tempón.

A Penguin Random House könyvkiadó jelentette be, hogy 2022 második felében megjelenik Harry memoárja, így felesége, Meghan Markle nyomdokaiba lép, akinek egy hónapja került a könyvesboltokba első mesekönyve. Harry ígéretet is tett a könyvvel kapcsolatban: „nem hercegként írok, aminek születtem, hanem a férfiként, akivé lettem”. 

harry-eletrajzi-konyv

Ha abból indulunk ki, Harry milyen elszánt és merész lett, mióta visszalépett a királyi családtól a tavalyi évben, valószínűleg a könyv is tartogat majd nagy durranásokat. A kiadó információi szerint Harry önéletrajzi kötete lefedi az egész, nyilvánosság előtt töltött életét, gyermekkorától napjainkig. „A könyv őszinte és magával ragadó személyes portré lesz” – ígérik. Talán a nemrégiben adott interjúk hangvétele alapján sejthetjük, mire számíthatnak az olvasók. Harry májusban a Truman Show és az állatkertben való élet keverékéhez hasonlította a királyi család berkein belül való létezést. Az összehasonlítás a királyi családot eléggé felzaklatta, részben azért, mert nem sokkal az Oprah Winfrey-nek adott, kemény kijelentésekben bővelkedő interjú után mondta ezt Harry. 

Sussex hercege ezzel párhuzamosan folytatja életének azt a szakaszát, melyben lendületesen építi a normál ember imidzsét, dokumentumsorozatot készít Oprah Winfrey-vel a mentális egészségről. és „nem kényszeríthetnek hallgatásra” – mondta. Valószínűleg ennek az új életfilozófiának köszönhetjük a könyvet, melyben első kézből tudhatjuk meg Harry életéről a pontos és teljes igazságot. Amit a brit királyi család sem hagy valószínűleg szó nélkül majd.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvass tovább!