Angelina Jolie-nak jól áll a méhészkedés

2021. július 23.
Angelina Jolie talpig méhészruhában is elegáns és légies jelenség volt, amikor a Francia Méhkutató Obeszervatórium diplomaosztóján segédkezett a kaptárok körül a végzős diákoknak. Nem először ténykedik a színésznő a méhek érdekében, kijelenthetjük, hogy a hasznos rovarok megmentése Angelina Jolie szívügye.

Több szervezet, köztük az UNESCO, a Francia Méhkutató Obszervatórium és a Guerlain kozmetikai márka Nők a méhekért projektje fogott össze, hogy ráirányítsák a figyelmet a méhekre. Az UNESCO szervezésében minden évben tíz nő vehet részt öt földrészről a Francia Méhkutató Obszervatórium tréningjén a Provence-ban található Domaine de la Sainte-Baume-ban. Köztük volt idén Angelina Jolie is, hogy megtanulhassa a méhészkedés alapjait. 

anglina-jolie-meheszkedes

Jolie június vége óta tanult a programban, melynek prezentációjára egy halványbarna ruhát és szandált viselt, majd a gyakorlati bemutatóra magára öltötte a méhészfelszerelést. 

anglina-jolie-meheszkedes

Nem a 46 éves színésznő az egyetlen olyan híresség, aki szívén viseli a méhek sorást. Például David Beckham és a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, Flea is lelkes méhész. David Beckham a koronavírus-járvány alatt vált a méhészkedés rabjává, még saját kaptárt is épített vidéki házukhoz. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinabradlovers)

A franciaországi tanulmányút valószínűleg jót tett Angelina Jolie-nak, elterelte figyelmét a Brad Pitt-tel folytatott gyermekelhelyezési per újabb fejezetéről. Ám valószínűleg nem csak ezért szeretett volna még mélyebben megismerkedni a méhekkel, hiszen korábban egy figyelemfelhívó kampány részeként azt is elvállalta, hogy méhek borítsák be testét.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, Instagram, Page Six

Olvass tovább!