Ismét előkerültek Lady Gaga lehetetlenül magas patacipői

2021. július 29. |

Könnyen lehet, hogy ezek az eddigi legmagasabb platformcipők, amiket valaha viselt az énekesnő.

Valószínűleg nemhogy táncolni, de járni is elég nehéz lehet azokban a platformcipőkben, amikben Lady Gaga magasodott New York járókelői fölé, bebizonyítva, hogy még mindig ő az utcai divat koronázatlan királynője.

lady-gaga-platform-cipo

A 35 éves énekesnő egy szűk Magda Butrym ruhát és napszemüveget viselt, ám kétségtelenül a platform magas sarkú volt az, ami szemet szúrt, nem csak a divat rajongóinak. 

Egészen pontosan 22,8 centiméter magas sarokkal rendelkezik a Pleaser Infinity fűzős cipője, amivel így a 154 centiméter magas Lady Gaga is kipróbálhatta, milyen ellátni a fejek fölött. Természetesen nem először, hiszen az énekesnő extrán vonzódik az extrém magas platformcipőkhöz, és a díjátadókon, vörös szőnyeges eseményeken előszeretettel viseli ezeket a látványos darabokat.

lady-gaga-platform-cipo

Lady Gaga jelenleg New Yorkban próbál a Tony Bennett-tel közös augusztusi fellépésére. Tony Bennettet Alzheimer-kórral diagnosztizálták, és a One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga az énekes utolsó közös fellépése lesz Gagával.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok