Ismét előkerültek Lady Gaga lehetetlenül magas patacipői

2021. július 29.
Könnyen lehet, hogy ezek az eddigi legmagasabb platformcipők, amiket valaha viselt az énekesnő.

Valószínűleg nemhogy táncolni, de járni is elég nehéz lehet azokban a platformcipőkben, amikben Lady Gaga magasodott New York járókelői fölé, bebizonyítva, hogy még mindig ő az utcai divat koronázatlan királynője.

lady-gaga-platform-cipo

A 35 éves énekesnő egy szűk Magda Butrym ruhát és napszemüveget viselt, ám kétségtelenül a platform magas sarkú volt az, ami szemet szúrt, nem csak a divat rajongóinak. 

Egészen pontosan 22,8 centiméter magas sarokkal rendelkezik a Pleaser Infinity fűzős cipője, amivel így a 154 centiméter magas Lady Gaga is kipróbálhatta, milyen ellátni a fejek fölött. Természetesen nem először, hiszen az énekesnő extrán vonzódik az extrém magas platformcipőkhöz, és a díjátadókon, vörös szőnyeges eseményeken előszeretettel viseli ezeket a látványos darabokat.

lady-gaga-platform-cipo

Lady Gaga jelenleg New Yorkban próbál a Tony Bennett-tel közös augusztusi fellépésére. Tony Bennettet Alzheimer-kórral diagnosztizálták, és a One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga az énekes utolsó közös fellépése lesz Gagával.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!