A királyi család alig ismert nagypapája: Michael Middleton

2021. augusztus 02. |

Katalin hercegné szülei, Carole és Michael Middleton tavaly ünnepelték 40. házassági évfordulójukat. Ismerd meg Vilmos herceg apósát!

Június 21. több szempontból is fontos dátum Katalin hercegné családjában: ezen a napon kötöttek házasságot a szülei, Michael és Carole Middleton, illetve ekkor van Vilmos herceg születésnapja is. Bár a Middleton házaspár nagyobbik lányuknak köszönhetően vált igazán ismertté, a szerencséjüket már azelőtt megcsinálták, hogy az egész világ tudta volna, kik ők. Katalin a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol a szüleivel, és továbbra is ad a véleményükre. Most megtudhatod, kit takar a Michael Middleton név!

A királyi család alig ismert nagypapája: Michael Middleton

Katalin hercegné szülei, Carole és Michael Middleton

Michael Middleton 1949. június 23-án született Moortownban. Édesanyja ápolónőként dolgozott, édesapja pedig pilótaként kereste a kenyerét. Érdekesség, hogy foglalkozásának köszönhetően Michael apja már 50 évvel ezelőtt találkozott az idén elhunyt Fülöp herceggel. A nagy pillanatról még fotó is készült!

Hasító vállalkozás, trónvárományos unokák

Michael Middleton és felesége, Carole a British Airways alkalmazottaiként ismerkedtek meg, a férfi ugyanis – apjához hasonlóan – másodpilótaként, a nő pedig légiutas-kísérőként dolgozott. 1980. június 21-én házasodtak össze Buckinghamshire-ben, majd szép sorban jöttek a gyerekek. Katalin 1982-ben, Pippa pedig 1983-ban látta meg a napvilágot, az ő érkezésük után nem sokkal a család 3 évre Jordániába költözött, Michaelt ugyanis oda szólította a munkája.

A királyi család alig ismert nagypapája: Michael Middleton

Michael Middleton lányaival Jordániában (WireImage – Getty Images)

Miután 1987-ben visszatértek az Egyesült Királyságba, megszületett a harmadik gyerekük, James is. Carole Middleton három gyerek mellett alapította meg a máig sikeresen működő, partikellékekkel foglalkozó vállalkozást, a Party Piecest, ami annyira fellendült az irányítása alatt, hogy 1989-ben Michael is csatlakozott a családi cég csapatához.

A királyi család alig ismert nagypapája: Michael Middleton

A királyi nagypapák: Károly herceg és Michael Middleton

A Middleton házaspár hatalmas vagyonnal, több ingatlannal és egy versenylóval is rendelkezik. 2012-ben költöztek lenyűgöző birtokukra, a Bucklebery Manorba, ahol első unokájuk, György herceg – aki a szemfüles megfigyelők szerint nagyon hasonlít a Middleton nagypapára – életének első néhány hetét töltötte a szüleivel, távol a kíváncsiskodóktól.

Ma öt unoka büszke nagyszülei: György herceg 2013-ban, Sarolta hercegnő 2015-ben, Lajos herceg pedig 2018-ban született, kisebb lányuk, Pippa két gyermeke, Arthur és Grace 2018-ban és 2021-ben jöttek világra.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok